Flow kötések

Minden a Flow kötésekről

Snowboardodra szerelhető Flow kötéseket keresel? Akkor a legjobb helyen jársz a Snowboards.hu oldalon. Gyűjteményünkben szinte az összes Flow kötésmodell megtalálható. Tudod már, hogy melyik modell Flow kötés illik hozzád a legjobban? Nézd meg a teljes kollekciónkat, és vásárold meg a Flow snowboard kötéseket gyorsan és egyszerűen online webshopunkban, vagy gyere el bemutatótermünkbe Oldenzaalban.

flow bindingen

Milyen előnyei vannak a Flow kötéseknek?

Még mindig kételkedik abban, hogy a Flow kötés a megfelelő kötés-e az Ön számára? Az alábbiakban felsoroljuk ezeknek a snowboard kötéseknek az összes előnyét a jól ismert hátsó belépővel.

  1. Gyors boardozás a Flow kötéssel

Ezeknek a népszerű kötéseknek a legismertebb előnye, hogy gyorsan és egyszerűen léphetsz be. Más néven 'SPeed Entry kötések'. Hogy miért is van ez így? Egészen egyszerűen. A Flow snowboard kötés magas hátulját hátrafelé nyitja ki a snap lock segítségével. Így hátul elegendő hely keletkezik ahhoz, hogy a snowboardcipőt becsúsztassa a kötésbe. Nem kell többé a fenekén ülnie, hogy meghúzza a snowboard kötést! Milyen jó ez?

  1. Erőteljes és kényelmes Power Straps

Egy másik előnye, hogy a Flow kötések kényelmesek. A nagy, széles pántok jól elosztják a nyomást a bakancson. Ez minimalizálja a nyomáspontokat, így alig érzi a kötést. Ennek eredményeképpen alig érzi a kötést a lába körül. A Flow kötések legtöbb modelljénél kétféle pánt közül választhat:

Flow Fusion snowboard kötés

Ez a leghagyományosabb szíj a Flow. Ez a nagy és széles pánt erőteljes reakciót és közvetlenséget biztosít.

Flow Hibrid snowboard kötés

A Hybrid PowerStraps a bokapántot egy hagyományosabb orrpánttal köti össze, így a kontroll és a rugalmasság tökéletes keveréke.

  1. Optimális energiaátvitel a Power Triangle révén

A magas hátsó rész és az alaplap között elhelyezkedő acélkábelnek köszönhetően a Flow kötés szuper azonnal reagál, amikor hátrafelé fordul.

A legnépszerűbb Flow kötések

Az Active Strap technológiának köszönhetően a Flow kötésbe való be- és kiszállás soha nem volt még ilyen egyszerű. Amikor a magas hátsó rész felpattan, a pánt kissé megemelkedik, így még több hely szabadul fel a belépéshez. Például a Flow Omni, egy jó női snowboard kötés, ilyen pánttal rendelkezik.

flow bindingen

Flow NX2 kötések

A Flow NX2 minden olyan snowboardosnak való, aki egy erős, merev és közvetlen snowboard kötést keres, amely sok támogatást nyújt. Mivel a hiback üvegszállal van megerősítve és aszimmetrikus támasztópanelekkel van ellátva az "Active Strap Technology"-val kombinálva, a kötés nagyon jól állítható és szupergyors belépést biztosít. Ha még több reakcióra vágysz, akkor nézd meg a Flow NX2 GT-t is.

A legújabb modellek Flow kötések

A 2021-es télre a Flow kötések egy teljesen új pántcsaláddal jelentek meg. A Fusion heveder és a Hybrid heveder például Powerstrap-ekké alakult át, és mindkettő 3D-formázott EVA-ból készült. A Fusion powerstrap egy egy darabból álló powerstrap-et kínál, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén be- és kiszálljon a kötésből, miközben megtartja az irányítást, a tapadást és a kényelmet. A Hybrid powerstrap továbbra is rendelkezik a toe-strap-el azok számára, akik több kontrollt keresnek.

Flow Snowboardok

Lehet, hogy neked is van még egy, a Flow hódeszkád, és több év hűséges szolgálat után egy új deszkát keresel ettől a gyönyörű márkától. Sajnos a Flow már nem gyártja magát a snowboardok, de ne aggódj, ezt a vonalat átvette a Nidecker snowboardok. Volt már a tulajdonodban egy Flow Merc és egy új változatot keresel? Akkor a Nidecker Merc az utódja! Ugyanez vonatkozik a Flow snowboard bakancsokra is. Ezeket mostantól szintén Nidecker néven emlegetik, de még mindig a hagyományos Flow illeszkedéssel készülnek. Korábban a Flow Helios volt, amit most Nidecker Heliosnak hívnak. Nem látja a fától az erdőt, és szeretne egy kis tanácsot? Évek óta dolgozunk mindkét snowboard márkával, így pontosan meg tudjuk mondani, hogy melyik Nidecker deszka a legjobb utódja a Flow snowboardodnak.

flow bindingen

Melyek a legjobb Flow kötések?

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy melyek a legjobb snowboard kötések. Egy Flow kötés vagy egy hagyományos hevederes kötés? Nagyon lelkesedünk a Flow márkáért, de nem tudjuk megmondani, hogy jobbak vagy kevésbé, mint a hagyományos hevederes kötések. Ez továbbra is személyes preferencia marad. Azt azonban meg tudjuk cáfolni, hogy a Flow kötések nem elég stabilak, vagy hogy a Flow kötésekben lazaság van. Ami azonban fontos a Flow kötések vásárlásakor, hogy megfelelően igazítsuk őket a bakancshoz. Ezen kívül a snowboard bakancsodnak jól kell illeszkednie. A tapasztalat azt mutatja, hogy sok snowboardos túl nagy cipőt hord. Jól néznek ki, de amikor elkezdesz snowboardozni, észreveszed, hogy csúszni kezdesz. A hevederes kötésnél csalhatsz egy kicsit, ha túlságosan meghúzod a kötést. Ezt nem szabad megtenni, mivel ez nyomáspontokat okoz a bakancsodban. Ha túl nagy cipővel lépsz be a Flow kötésbe, folyamatosan csúszkálsz a cipődben. Ha túl szorosan zárja a Flow kötést, akkor nehezebb be- és kiszállni. Emellett a kötésekhez mindenféle dolgot beállíthatsz. Ön szerint ez nehézkes? Gyere el snowboard üzletünkbe, és mi segítünk neked.

Pótalkatrészek a Flow kötésekhez

Semmi sem olyan bosszantó, mint elveszíteni a flow kötésed egy alkatrészét, amikor a hegyen vagy. Ezért rendszeresen ellenőrizze, hogy minden csavar még mindig jól van-e meghúzva. Abban az esetben, ha mégis elveszítenél egy alkatrészt, vagy eltört a Flow snowboard kötésed egy része? Akkor fordulj hozzánk a Flow kötésekhez való pótalkatrészekért. Pántokat, csavarokat vagy racsnikat a snowboard kötés alkatrészek között találsz. Először határozza meg, hogy milyen típusú flow kötése van, és nézze meg a képen, hogy melyik alkatrészre van szüksége.

Miért érdemes a Flow kötéseket a Sidewaysnél vásárolni?

Több mint 10 éves tapasztalatunk van a Flow kötésekkel kapcsolatban, és kívül-belül ismerjük a kötéseket. Ezért tudjuk a legjobb Flow kötéseket ajánlani az Ön számára. Nem mindegy, hogy melyik Flow kötést melyik snowboardra szereli fel. Komplett snowboard szettet keresel Flow kötéssel? Akkor szerencsés vagy! Számos nagyszerű snowboard szettünk van raktáron Flow kötéssel. Az Ön által kívánt szett nincs a listán? Vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el kívánságait. Azonnal készítünk neked egy szép szett árat.

Megrendeled a Flow kötéseket online 17:00 óra előtt? Akkor még aznap kiszállítjuk őket a PostNL segítségével. NEM számítunk fel szállítási költséget a snowboard kötések küldéséért. A Flow mellett más márkák jó snowboard kötéseivel is rendelkezünk.

Nézze meg a teljes snowboard kötés kollekciónkat.