Snowboard bakancs közepes flex

Vásárlás Medium flex snowboard bakancs

Új medium flex snowboard bakancsot keres? Snowboards.eu/dk Akkor a legjobb helyen jársz a . A közepes flexű snowboard bakancsok megbocsátóbbak, mint egy merev freeride bakancs, és merevebbek, mint egy lágy flexű park bakancs. A snowboard cipők kevesebb energiát igényelnek a kanyarok kanyarodásához, de elegendő támogatást nyújtanak a lejtőkön való gyorsuláshoz. Emellett kisebb nyomást gyakorolnak a sípcsontra. A közepes flexű snowboardcipők ideálisak a haladó snowboardosok és az All mountain snowboardosok számára.

snowboardschoen medium flex

Mit árul el a Medium flex egy snowboardcipőről?

Rendszeresen hallani a flex és a merevség kifejezéseket, amikor snowboard bakancsokról beszélünk. Mit értünk ez alatt pontosan? Minél lágyabb a flex, annál könnyebben hajlik a bakancs. Amikor be akarsz fordulni egy kanyarba, a térdedet a lábujjaid fölé kell tudnod hajlítani. Minél merevebb a cipő, annál nehezebb ez. A közepes flex mellett választhatsz a snowboardhoz való puha vagy a snowboardhoz való kemény bakancsok között!

Rendeljen snowboard bakancsot közepes flexszel online

Snowboards.eu/dk Látogasson el, ha közepes flexszel rendelkező snowboard bakancsot keres. Burton VANS ThirtyTwo Nidecker Rome Gyűjteményünkben a legjobb márkák snowboard csizmáit találod, mint például , , , és .

Mindig javasoljuk, hogy látogasson el üzletünkbe, hogy megmérhessük a lábát és megfelelő tanácsot adhassunk. Lehet, hogy furcsán hangzik, de snowboardot vásárolni könnyebb, mint egy pár jó soft flex snowboard csizmát venni. A legtöbbször elkövetett hiba, hogy túl nagy cipőt veszünk. Ha a megfelelő méretet választod, észre fogod venni, hogy a csizma elejét érzed, amikor egyenesen állsz. Amikor átmész a térdeden, észre fogod venni, hogy a lábujjaid elengednek. Ugorj be snowboard üzletünkbe, hogy megnézd a teljes snowboard csizma kollekciónkat.

Kollekciónkban férfi és női snowboard csizmák egyaránt megtalálhatóak. További információra van szüksége a snowboardokról vagy a snowboard cipőkről? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy ugorjon be snowboard üzletünkbe.

snowboardschoenen met medium flex