Snowboard cipő BOA-val

Snowboard bakancs BOAⓇ záródással

A BOAⓇ záródással ellátott snowboard bakancsok az elmúlt években nélkülözhetetlenné váltak. Eleinte mindannyian szkeptikusan álltunk a praktikus forgóhoz. Vajon jól tartja magát a hóban? Könnyen cserélhető? Ez volt néhány kérdés, amikor először találkoztunk a snowboard cipők BOAⓇ zárásával.

snowboard schoenen boa

Snowboard cipő BOAⓇ; A kezdet kezdetén

A BOA a snowboardhoz 2001-ben született a Sziklás-hegységben egy forradalmi zárórendszerrel, amely megváltoztatta a snowboardosok snowboardcipőjének "beállítását".

A BOA Fit rendszer egy forradalmi, díjnyertes és szabadalmaztatott rendszer, amelyet vezető márkájú partner termékeibe integráltak. Ezáltal a világ legjobb felszerelései még jobbá válnak. A BOA innovatív megoldásait úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a felhasználók számára a gyors, könnyedén pontos illeszkedés érdekében történő forgatást.

Számtalan prototípus és teszt után született meg a BOA Fit rendszer. Ez egy gyors, könnyed és pontos illeszkedést hozott létre, amely végül forradalmasította az iparágakat a snowboardozástól az orvosi merevítőkig. VANSVANS az egyik első márka volt, amely a BOA záródással látta meg a snowboard bakancsok jövőjét. 2001-ben piacra dobta az első BOA-val ellátott snowboard bakancsot a fogyasztók számára.

BOA sluiting

A BOAⓇ záródással ellátott snowboard bakancsok előnyei

A BOA záródással ellátott snowboard bakancsok számos előnyt kínálnak, amelyek kényelmesebbé és könnyebbé teszik a snowboardozást. A BOA egy népszerű zárórendszer-technológia, amely egy tekercsből és egy tárcsából áll, amely lehetővé teszi a fűző feszességének pontos beállítását. Íme a BOA záródással ellátott snowboard bakancsok néhány előnye:

  1. Gyors és egyszerű: A BOA zárórendszer megkönnyíti a snowboard bakancs gyors fel- és levételét. A gomb egyszerű elfordításával precízen meghúzhatod és lazíthatod a fűzőket.
  2. Egyenletes nyomáseloszlás: A BOA rendszer egyenletes nyomáseloszlást biztosít a lábadon, csökkentve a nyomáspontokat és a súrlódást. Ez növeli a kényelmet, és csökkenti a hólyagok és kellemetlenségek kockázatát snowboardozás közben.
  3. Gyors beállítás: Snowboardozás közben a különböző körülmények, például a hőmérsékletváltozás vagy a fáradtság miatt változhat a bakancs illeszkedése. A BOA zárórendszerrel könnyen beállíthatja a fűző feszességét a jobb illeszkedés és teljesítmény érdekében.
  4. Megbízhatóság: A BOA csatok tartósak és megbízhatóak, így biztos illeszkedést biztosítanak a snowboardozás során.
  5. Mikrobeállítás: A BOA rendszer lehetővé teszi a mikrobeállítást, így a fűzőket pontosan úgy állíthatod be, ahogyan szeretnéd. Ez személyre szabott illeszkedést és jobb kontrollt biztosít a snowboardod felett.

Összességében a BOA záródással ellátott snowboard bakancsok kényelmet, komfortot és teljesítménybeli előnyöket kínálnak, amelyek élvezetesebbé és szórakoztatóbbá teszik a snowboardozást. Ez egy népszerű zárási rendszer a snowboardosok körében minden szinten, a kezdőktől a profikig.

snowboard boots met BOA

Freestyle a BOA záródású snowboard bakancsokkal

Igen, a BOA záródással ellátott snowboard bakancsokkal határozottan lehet freestyle-ozni. Általánosságban elmondható, hogy a snowboard bakancsok zárásának típusa nem befolyásolja közvetlenül a freestyle teljesítményt. A lényeg, hogy a cipő jól illeszkedjen és kényelmes legyen, függetlenül a zárási rendszertől.
A BOA záródású snowboard bakancsok még néhány előnyt is kínálnak a freestyle riderek számára. A BOA záródás pontos és egyenletes illeszkedést biztosít, így a snowboardbakancsot gyorsan és egyszerűen, akár kesztyűben is beállíthatod. Ez akkor hasznos, ha gyorsan be- és ki akarsz szállni a kötésedből a snowparkban végrehajtott trükkökhöz.
Ezenkívül egyes BOA csatok mikrobeállíthatósággal állíthatók, így finomhangolhatod az illeszkedést a maximális tartás és kontroll érdekében freestyle közben.
A freestyle snowboardozás gyakran sok mozgást és rugalmasságot igényel a bokában, és a BOA zárás segíthet abban, hogy a cipő biztonságosan a lábad körül maradjon, így jobban tudod mozgatni a lábad és a bokád a trükkök, pörgések és kapaszkodások során.
Röviden, a BOA záródással ellátott snowboard bakancsok kiváló választásnak bizonyulnak a freestyle riderek, valamint más snowboard stílusok számára, mivel kényelmet, könnyedséget és precizitást nyújtanak, függetlenül attól, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned a hegyen.

Snowboard bakancsok dupla BOA záródással

A dupla BOA-val ellátott snowboard bakancsok lassan hajtják ki a cipőt egyetlen forgókarral. Az egyetlen BOA-val ellátott snowboard bakancsok hátránya, hogy a sípcsontot jól lehetett rögzíteni, de a lábfej kevésbé volt rögzíthető. Ezenkívül az egy BOA akkor sem ideális, ha például keskeny a vádlid és széles a lábad, vagy fordítva. A Double BOAⓇ lehetővé teszi, hogy a csizma felső és alsó részét egymástól külön állítsuk be. Ezáltal a snowboardcipő illeszkedése még jobb lesz.

Snowboardcipő vásárlás BOA-val

Új snowboardcipőt keres BOA záródással? Snowboards.eu/dk Akkor itt a helyed! Kollekciónkban a legjobb márkák snowboard csizmáit találod meg, mint pl.Burton, VANS, ThirtyTwo, Nidecker és Rome. Rendeljen egyszerűen és gyorsan online, és mi a PostNL-nel szállítjuk új cipőjét. További információra van szüksége, vagy különböző snowboard cipőket szeretne felpróbálni? Gyere el üzletünkbe és kérj tanácsot. Választékunkban különböző méretű és célcsoportú snowboard bakancsokat kínálunk. Más záródású csizmát szeretne? Tekintse meg a fűzős snowboard bakancsokat vagya hibrid záródású snowboard bakancsokat.

Tekintse meg a teljes snowboard bakancs kollekciónkat!

boa sluiting snowboard boots