Capita snowboardok

Capita snowboardok

Keresi a félelmetes Capita snowboardok? Akkor a legjobb helyen jársz a Sowboards-on.hu! A snowboardok kollekciónkban természetesen megtalálod az osztrák márka Capita deszkáit. A deszkákat 100%-ban tiszta energiával, kézzel készítik a saját The Mothership nevű gyárukban. Mars1: A Mothership Advanced Research Station 1 2016-ban készült el, és a snowboard ipar legfejlettebb technológiai és környezettudatosabb gyártóüzeme. Környezettudatos vagy? Akkor egy Capita snowboard lehet a kedvenc márkád.

Fenntartható Capita snowboardok

A tiszta energiába való befektetés mellett a Capita snowboardok (The Mothership) legénysége arra is törekszik, hogy kihívások elé állítsa magát, hogy új utakat találjon a felelősségteljes termelésre, és biztonságosabb, fenntarthatóbb és újrahasznosítható anyagokat találjon az építéshez.

capita snowboards

Capita snowboardok A nyomtatásban vízbázisú, UV-keményedő és oldószermentes festékeket, a fedőlakkozásban pedig zéró mérgező lakkot használ (a szabadalmaztatott PLT technológiának köszönhetően), az építésben növényi alapú bio-gyantákat és FSC minősítésű faanyagokat.

Mi teszi ezt a snowboardot egyedivé

A Capita snowboard fából készült magja a lovaglás élményének szíve és lelke. Ez az alapvető elem határozza meg a snowboard fő karakterjegyeit, és elsődleges építőelemként szolgál minden más számára, ami egy Capita deszkába kerül. Minden Capita snowboardok egy speciális fa maggal kezdődik, amely egyenletes flexet, nagyobb kontrollt biztosít kanyarodás közben és hihetetlenül gyors reakciót. A különböző faanyagok, valamint az egyedi magprofilok segítenek abban, hogy minden deszkának egyedi érzetet és célzott flexet adjanak.

capita snowboards

Fedezze fel a Capita Snowboardok legnépszerűbb modelljeit - Kiváló teljesítményre tervezve

Capita A Snowboards kiváló minőségű és innovatív snowboard termékeiről ismert, és legnépszerűbb modelljeiket minden szinten szeretik a snowboardosok. Íme néhány a legkeresettebb Capita snowboard modellek közül:

  1. Capita Defenders of Awesome (DOA): A DOA egy elismert freestyle snowboard, amely sokoldalúságáról és érzékeny vezethetőségéről ismert. A freestylerek és all-mountain riderek szeretik erőteljes camber profilja és játékos flexe miatt.

  2. Capita Mercury: A Mercury a kalandvágyó all-mountain riderek számára készült. Hibrid camber profiljával és könnyűszerkezetes felépítésével a stabilitás és a manőverezhetőség tökéletes keverékét kínálja a különböző terepeken és körülmények között.

  3. Capita Kazu Kokubo Pro: Ezt a snowboardot a legendás snowboardos Kazu Kokubóval együttműködve tervezték. Irányított formájával és camber profiljával kiváló irányíthatóságot és stabilitást biztosít nagy sebességnél és mély porban.

  4. Capita Ultrafear: A freestyle rajongók számára az Ultrafear népszerű választás. Fordított camber profillal és twin formával tökéletes a parkban való lovagláshoz és a kreatív trükkökhöz.

A Capita Snowboards ezen népszerű modelljeit gondosan úgy tervezték, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak, és új magasságokba emeljék a motorozás élményét. Akár freestyler, all-mountain rider vagy powder rajongó vagy, mindenkinek van egy Capita snowboardja. Válaszd a Capita megbízható minőségét és innovációját, és éld át a végső snowboardos kalandot.

Capita

A Capita snowboardok fa magjának felső és alsó részén laminált üvegszálas anyagot használnak, hogy megvédjék a snowboardot a vízkárosodástól, és egyben kulcsfontosságú összetevője a deszkák szilárdságának és hajlékonyságának szabályozásában. A gyanta felhordásakor egy gépesített adagolórendszert használnak, amely pontosan kiszámított mennyiségű gyantát juttat ki deszkánként, hogy biztosítsa a gyanta és az üvegszál megfelelő arányát. Ez az eljárás kiküszöböli a lehetséges száraz foltokat, megakadályozza a dőlést és biztosítja, hogy a felesleges gyanta ne növelje a súlyt. A Capita snowboardok minden példánya így készül.

A legnépszerűbb Capita snowboardok

Az, hogy a Capita rövid idő alatt a nagy márkák között is meghonosodott, már nem újdonság. Az olyan modellek, mint a Capita Super D.O.A. és a Merc, mint a Capita Mercury nagymértékben biztosították népszerűségét. A Capita saját profi rider csapattal is büszkélkedhet, mint Scott Stevens, Jess Kimura és Kazu Kokubo. Capita az egyik leginnovatívabb és legkreatívabb snowboard márka a piacon, amely mindenekelőtt a szórakozást tartja a legfontosabbnak. A snowboardok oldalon szinte minden típusú snowboardot megtalálsz a capitán. Rocker snowboardot, camber snowboardot vagy lapos snowboardot keresel? Capita megtalálod!

capita snowboardok különböző profilokkal

Capita A snowboardok sokféle snowboard profilt, más néven camber profilt kínálnak, amelyeket a különböző vezetési stílusok és terepviszonyok kezelésére terveztek. A camber profil arra utal, hogy a snowboard hogyan viselkedik nyomás alatt, és nagy hatással lehet a deszka teljesítményére és érzetére lovaglás közben. Íme néhány a Capita által kínált különböző profilok közül:

  1. Traditional Camber: Ez a klasszikus camber profil, ahol a deszkának középen van egy íve, az érintkezési pontok pedig a végeken vannak. A hagyományos camber kiváló popot, stabilitást és tapadást biztosít a havon, így ideális a tapasztalt, agresszív motorozást kedvelő riderek számára.

  2. Flat Camber: A flatcamber profil esetében a deszkán nincsenek ívek, ami lapos aljzatot eredményez. Ez stabil és megbocsátó vezetést tesz lehetővé, tökéletes kezdőknek és freestyle ridereknek, akik sokat jibbelnek és trükköznek.

  3. Reverse Camber/Rocker: A Reverse Camber, más néven rocker, egy felfelé ívelő ívvel rendelkezik a deszka közepén, így az érintkezési pontok közelebb kerülnek a középponthoz. Ez játékos és megbocsátó érzést eredményez, így a deszkát könnyűvé teszi a kanyarokban, és ideális a powder és freestyle lovagláshoz.

  4. Hibrid Camber: A hibrid Camber profilok különböző Camber és Rocker elemeket kombinálnak, hogy mindkettő előnyeit kihasználhassák. Egy népszerű változat a kötések közötti camber, az orrban és a farokban rockerrel, ami stabilitást, popot és manőverezhetőséget biztosít a deszkának.

A megfelelő camber profil kiválasztása elengedhetetlen a kívánt vezetési élmény eléréséhez. A sebességet és pontosságot kereső agresszív riderek számára a hagyományos camber ideális. Ha a játékos és megbocsátó érzést kedveli, válasszon rocker profilt. A sokoldalúság és az all-mountain teljesítmény érdekében a hibrid camber profilok kiváló választás lehetnek. Bármi legyen is a vezetési stílusod, a Capita rendelkezik a tökéletes camber profillal, amely a snowboardozás élményét a következő szintre emeli.

Capita uitrusting

Capita Vásároljon snowboardot a Snowboards-tól.hu

Pontosan tudja, hogy melyik Capita snowboardot szeretné megvásárolni? Akkor rendelje meg a deszkát biztonságosan és gyorsan a Snowboardsnál.hu. Gyorsan és ingyenesen elküldjük neked. További információra van szükséged arról, hogy melyik Capita deszka illik hozzád a legjobban, vagy mi a legjobb hosszúság számodra? Akkor ugorj be snowboard üzletünkbe, hogy megcsodáld a Capita snowboardok.

Nézze meg teljes kollekciónkat snowboardok

g néhány további információt, vagy szeretnéd élőben is látni a kollekciót? Akkor ugorj be snowboard üzletünkbe. Az üzlet könnyen megközelíthető, és az ajtó előtt ingyenes parkolási lehetőség van.