Snowboard & Sí karbantartási készletek

Karbantartó készletek: elengedhetetlen az optimális teljesítményhez a hóban

Lelkes snowboardosként Ön is tudja, hogy a snowboard karbantartása elengedhetetlen a maximális teljesítmény és a sípályán való szórakozás biztosításához. Egy jól karbantartott snowboard simán siklik a havon, jobb irányíthatóságot biztosít és hosszabb ideig tart. Ahhoz, hogy snowboardja csúcsformában maradjon, elengedhetetlen egy komplett snowboard karbantartó készlet. Snowboard karbantartó készletek széles választékát kínáljuk, amelyek olyan neves márkák kiváló minőségű termékeiből állnak, mint például a következők Oneball, Dakine, , és Holmenkol.

onderhoudssets

Karbantartó készlet snowboard vagy síléc viaszolásához

A legtöbb téli sportok kedvelője évente egyszer gyantáztatja sílécét vagy snowboardját. Vajon ez elegendő karbantartás a síléc vagy a snowboard számára? Ez több tényezőtől függ. A talpad súrlódása a hóval vékony vízréteget hoz létre. Ezt a vizet le kell ereszteni, ha siklani akarsz. A viasz felgyorsítja a vízelvezetést. Ha egyhetes síelésre indulsz, és a hó a magas hőmérséklet miatt nedves, a síléced vagy snowboardod alja gyorsabban veszíti el a viaszt, mint amikor fagyos hideg van. A legtöbb üzletben a síléceket és a snowboardok weboldalt gépi viaszolással kezelik. Ez önmagában rendben van. Ez azonban nem juttatja be a maximális viaszt a talpba. Ezért javasoljuk, hogy snowboardját vagy sílécét viaszvasalóval felvitt forró viasszal gyantázza. Karbantartó szettjeinkben minden szükséges elemet megtalál, hogy az alapot a maximális siklóteljesítmény érdekében karbantarthassa.

Karbantartó készletek acél élek élezéséhez

Ha mindig jó fogást vár, az acélélek rendszeres élezése elengedhetetlen. Ezért kínálunk karbantartó készleteket, amelyek tartalmazzák az összes szükséges elemet a síléc vagy snowboard acél éleinek élezéséhez, hogy mindig tökéletes tapadást tapasztalhasson. Rendszeresen megkapjuk a kérdést; Milyen gyakran kell élezni? Ez attól függ, hogy milyen körülmények között síelt vagy snowboardozott. Ha a pálya eléggé jeges, logikus, hogy az acél él hamarabb tompul és kevésbé éles lesz. Kevés a hó és láthatóak kavicsok? Akkor az acél élen hamarosan göröngyök lesznek.

Végezze el saját maga a karbantartást egy teljes karbantartó készlettel

Tervezi, hogy saját maga karbantartja sílécét vagy snowboardját? Akkor egy jó és teljes karbantartó készlet nem hiányozhat. Kezdetben lehet, hogy kicsit izgalmasnak találja, hogy maga vágjon bele. Az önkarbantartás nem magas matematika. Ha egy kicsit ügyes vagy, és rendelkezel egy karbantartó készlettel, amivel magad viaszozhatod és élezheted a sílécedet vagy snowboardodat, akkor biztosan sikerülni fog. Hamarosan észre fogod venni, hogy egyre jobban megy. A legjobb az egészben, hogy jobb eredményt is fogsz tapasztalni, mint amikor karbantartásra viszed a sílécedet vagy snowboardodat.

Vásároljon egy komplett karbantartó szettet a Snowboardoknál.hu

Rendelje meg karbantartó készletét egyszerűen és gyorsan a Snowboards weboldalán.hu. Szeretné saját maga elkezdeni a snowboard karbantartását, és tippekre vagy magyarázatra van szüksége? Gyere el snowboardboltunkba. Szívesen segítünk a kezdésben, és megtanítjuk a snowboard saját maga karbantartásának alapjait.

complete onderhoudssets