Csiszolókészletek

Snowboard élező készletek: a maximális tapadáshoz elengedhetetlen a lejtőkön

Ha lelkes snowboardos vagy, mindenkinél jobban tudod, hogy a jó tapadáshoz elengedhetetlen a jól élezett acélél. Egy jó snowboard élezőkészlet ezért nem hiányozhat a felszerelésedből. Egy jól élezett snowboard nagyobb tapadást és jobb siklási képességet biztosít. Gyűjteményünkben snowboard karbantartó anyagok között talál néhány komplett élező készletet olyan márkáktól, mint például Oneballés a Holmenkol.amelyek mindent tartalmaznak, amire szükséged lehet a snowboardod acél oldalának optimális előkészítéséhez.

Snowboard slijpset

Élezőkészlet, hogy saját maga élezze meg snowboardját vagy sílécét.

A legtöbb téli sportok szerelmese évente egyszer élezi meg sílécét vagy snowboardját. Vajon ez elegendő karbantartás a síléc vagy a snowboard számára? Ez több tényezőtől függ. Például, hogy mennyi ideig jár téli sportokra, milyen körülményekkel találkozik? Ha van egy snowboard élezőkészlete, akkor bármikor élezheti acél élét. Amikor jeges a pálya, a snowboard vagy síléc acéloldala gyorsabban tompul vagy lekerekül, mint amikor sok friss hó van. Két-három nap snowboardozás után a jeges pályákon már észreveheti, hogy elveszítette a tapadást. Ha élezőkészletet vittél magaddal a nyaralásra, akkor az acél éle újra szuper éles lehet. Növeli a tapadást és a szórakozást a hét hátralévő részében.

Snowboard élező készlet, hogy saját maga élezze meg a snowboardját

Ha mindig jó tapadást vársz el vagy követelsz meg, a rendszeres acélél élezés elengedhetetlen. Ezért kínálunk komplett élezőkészleteket, amelyek minden szükséges elemet tartalmaznak a síléc vagy snowboard acél élezéséhez, hogy mindig tökéletes tapadást tapasztalhasson. Rendszeresen megkapjuk a kérdést: Milyen rendszeresen kell élezni? Ez attól függ, hogy milyen körülmények között síelt vagy snowboardozott. Ha a pálya elég kemény, akkor logikus, hogy az acélél hamarabb tompul és kevésbé éles lesz. Kevés a hó és láthatóak a kavicsok? Akkor hamarosan az acéloldalon is lesznek göröngyök. Használjon oxidkövet a görcsök eltávolításához, és gyémántreszelővel polírozza az acéloldalt.

Vásároljon teljes élezőkészletet a Sidewaysnél

Rendelje meg élezőkészletét egyszerűen és gyorsan a Snowboards.hu oldalon. Szeretné saját maga elkezdeni snowboardja karbantartását, és tippekre vagy magyarázatra van szüksége? Akkor ugorj be snowboard üzletünkbe. Szívesen segítünk a kezdésben és megtanítjuk a snowboard saját maga élezésének alapjait. A komplett csiszolókészletek mellett komplett viaszkészletek is megtalálhatóak nálunk.

complete slijpset