Szíjak

Pántok cseréje a snowboard kötéseken

Semmi sem bosszantóbb, amikor a sípályán rájössz, hogy a hevederes kötéseid pántjai elhasználódtak vagy eltörtek. Mindig ellenőrizze jóval a síelés előtt, hogy a kötések még teljesek-e, és hogy minden megfelelően működik-e még.

Ha észreveszi, hogy a pántok fogazása elkopott, célszerű időben kicserélni. Túl későn teszi ezt meg? Akkor előfordulhat, hogy egy egész napot kihagy a sípályákon. A helyszínen kell majd pótszíjakat keresnie. Értékes idő, amelyet sokkal szívesebben töltött volna a lejtőkön.

Sajnos nem minden heveder univerzális. Minden márkának megvan a maga vastagsága, szélessége és a fogazások száma. Kínálatunkban különböző márkák szíjait találja. Ha új hevedert vásárol, győződjön meg róla, hogy a márka megegyezik a kötés márkájával. Kollekciónkban a következő gyártók szíjait találja meg Flow, Rome, Union és Burton. Nincs az Ön számára megfelelő pánt raktáron? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megkeressük Önt.

snowboard bindingen straps

Pótpántok snowboard kötések online

Snowboardok.hu a megfelelő hely a snowboard kötések és mindenféle más kötésalkatrészek számára a snowboardok. Rendeljen online, és mi biztonságosan és gyorsan szállítjuk a pótalkatrészeket a PostNL-en keresztül. Inkább ellátogatna snowboard üzletünkbe, hogy megnézze teljes kollekciónkat? snowboardok kollekciót? Akkor szívesen látjuk! Könnyen megközelíthetőek vagyunk, és a parkolás ingyenes.