Supermatic kötések

Nidecker A Supermatic kötések megváltoztatják a játékot

Nidecker A Supermatic kötések játékváltóként jellemezhetők. A Gamechanger kifejezést a legtöbb iparágban széles körben használják, és ez alól a snowboardozás sem kivétel. Minden szezonban különböző márkák új ötletekkel és termékekkel állnak elő, hogy a snowboardozást könnyebbé, kényelmesebbé és jobbá tegyék. Sok ilyen újítást látunk eltűnni egy-két év után. Nem ez lesz a helyzet ezekkel a zseniális snowboard kötésekkel

Miért lesz sikeres a Supermatic kötés?

Nidecker A Supermatic kötés nagy előnye, hogy bármilyen snowboard bakanccsal kombinálható. Burton Burton Míg a Step-On-tól a bakancsoktól függ, addig manapság a DC-től is, minden márka minden bakancsa illik a Surpermatic kötéshez. Kétségtelenül az egész snowboard beállítás legfontosabb része a bakancs. Nem számít, hogy mennyi pénzt költesz a felszerelésedre, ha a bakancsod nem illeszkedik megfelelően, akkor vége a játéknak. Nidecker Ez az "univerzális" tényező, és ez egy okos lépés, amely lehetővé teszi, hogy az egyes riderek költségvetése és illeszkedése legyen az első.

Nidecker Supermatic kötések fehér és zöld színben

Nidecker Supermatic

Nidecker Supermatic bindingen

Nidecker Miért válassza a Supermatic kötéseket?

Nidecker A Supermatic kötések kiváló választás a teljesítményorientált és sokoldalú kötéseket kereső snowboardosok számára. Ezeket a kötéseket fejlett technológiákkal és anyagokkal tervezték, hogy optimális reakciókészséget, kényelmet és kontrollt biztosítsanak snowboardozás közben.

Nidecker Az egyik fő ok, amiért a Supermatic kötéseket érdemes választani, a tartósságuk és megbízhatóságuk. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a hegyvidék zord körülményeinek, így hosszú élettartamúak és kopásállóak.

Nidecker Ezen kívül a Supermatic kötések állítható pántokkal és highbackekkel vannak ellátva, így a snowboardos egyéni illeszkedéséhez és preferenciáihoz igazíthatók. Ez biztosítja a kényelmes és támogató illeszkedést, ami elengedhetetlen az ellenőrzött és stabil lovagláshoz bármilyen lejtőn.

Nidecker A Supermatic kötések érzékenysége miatt ideálisak a snowboardosok számára, akik szeretik a sebességet és az éles kanyarokat. Közvetlen erőátvitelt biztosítanak a snowboardosról a deszkára, lehetővé téve a precíz mozgásokat és manővereket.

Nidecker Végül pedig a Supermatic kötéseket egy olyan neves márka tervezte, amely nagy múltra tekint vissza a snowboard iparban. Ez biztosítja a magas minőséget és teljesítményszintet, így Ön magabiztosan élvezheti a snowboardos kalandokat bármilyen terepen. Nidecker Válassza a Supermatic kötéseket, ha a csúcsteljesítményt és megbízhatóságot keresi a lejtőkön.

Supermatic bindingen

Flow Supermatic kötések kötésekhez képest

Nidecker Flow Talán felesleges hír, de néhány évvel ezelőtt szerzett. Az átvétel után azonnal kézbe vették a kötéseket, és jelentősen továbbfejlesztették. Nidecker Még a Supermatic kötésekkel semmit sem bíz a véletlenre. A biztonság az első, és minden lehetséges tesztet elvégeztek a kötéseken, mint minden alkatrészen. Flow A nagy különbség a kötések és a Supermatic kötés között az, hogy nem kell lehajolnod, amikor be akarod zárni a kötést. A kötést hevederes kötésként is használhatja. Nagyon praktikus, amikor szűk helyen van a mély porban.

Nidecker Supermatic kötések nem csak kezdők számára

Nidecker Nidecker A Supermatic snowboard kötések nem csak kezdőknek, hanem haladó és tapasztalt snowboardosoknak is, akik teljesítményorientált kötéseket keresnek. a snowboard iparban jól ismert márka, amely kiváló minőségű és technikailag fejlett felszereléseiről ismert.

A Supermatic kötéseket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a tapasztalt snowboardosok igényeinek, akik reakciókészséget, pontosságot és kontrollt keresnek a hegyen. Ezek a kötések kiváló minőségű anyagokból és fejlett technológiákból készülnek, hogy optimális teljesítményt nyújtsanak.

Az érzékeny highback és az állítható pántok kiváló tartást és erőátvitelt biztosítanak, lehetővé téve a gyors fordulókat és a precíz mozdulatokat. Az állítható alaplemez pontos illeszkedést biztosít, és lehetővé teszi, hogy a kötést az Ön vezetési stílusához és preferenciáihoz igazítsa.

Nidecker A Supermatic kötések sokoldalúak és alkalmasak a különböző terepviszonyokhoz, így ideálisak a változatos terepet és a különböző kihívásokat kedvelő all-mountain snowboardosok számára. Akár gyors lejtőzésre vágysz a lejtőkön, akár freestyle sessionre a parkban, akár kalandos kirándulásra a kitaposott útvonalon kívül, ezek a kötések megfelelnek az igényeidnek.

Nidecker Akár kezdő, haladó vagy tapasztalt snowboardos vagy, a Supermatic kötések a kényelem megfelelő keverékét kínálják.

Nidecker Supermatic XL már kapható

44,5-es vagy nagyobb cipőmérettel rendelkezel, és szívesen snowboardoznál Supermatic kötésekkel? Nidecker Mostantól a Supermatic XL is elérhető. Nidecker Az első szezonban, amikor ezek a kötések megjelentek, csak M és L méretben voltak kaphatók. A kereslet hatalmas volt, és a 44,5-es vagy nagyobb cipőmérettel rendelkező férfiak kimaradtak. Szerencsére a következő szezonban a nagy lábú férfiak is élvezhetik majd ezeknek a step-in kötéseknek a kényelmét.

Nidecker Supermatic kötések online vásárlása

Nidecker Üzletünkben különböző célcsoportoknak megfelelő Supermatic kötéseket találsz. Nidecker Kínálunk kötéseket nőknek, kötéseket férfiaknak és gyerekeknek. Szeretné megnézni a kötéseket, vagy további információra van szüksége például a megfelelő méretről? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy ugorjon be snowboardboltunkba. Az üzlet könnyen megközelíthető, és az ajtó előtt ingyenesen parkolhatsz!

Tekintse meg teljes snowboard kötés kollekciónkat