Airblaster snowboard ruházat

Airblaster snowboard ruházat

Üdvözöljük a Airblaster snowboard ruházat csodálatos világában. Tudomásunk szerint a Airblaster az egyetlen cég, amelyet snowboardosok egy csoportja birtokol és működtet. Így ez tökéletesen illik a mi snowboardos körünkbe.hu.

A cég székhelye Oregon Amerikában van, és innen szolgálják ki az egész világot kiváló minőségű ruházattal, ahol a szórakozás, a szabadságérzet és az összességében jó termék jó áron magasan a prioritási listán van.

airblaster kleding

Airblaster Ninja ruha

A Airblaster termékcsalád legismertebb termékei természetesen a Airblaster Ninja ruhák. Ez az 1 darabos alapruha példátlan kényelmet és meleget biztosít. Soha többé nem lesz csupasz a hátad, amikor lehajolsz vagy leülsz a sífelvonóban. Hallom, hogy arra gondolsz, de nem nagyon kényelmetlen egy 1 részes ruha? Mi van, ha ki kell mennem a mosdóba. Természetesen erre is gondoltak. A 350°-os cipzárral minden helyed megvan, amit csak kívánhatsz! Minden Ninja öltöny 4 irányú sztreccsel van ellátva, így a ruha minden irányban mozog.

Airblaster snowboard kabátok és snowboard nadrágok

Ezek az USA-ból származó snowboardosok jó snowboard dzsekiket és nadrágokat készítenek magas technikai igényekkel, minden pénztárcának és minden vágynak megfelelően. A teljes választék 3 vonalra oszlik.

  1. A Beast széria héjkabátokat, egyberuhákat és bibnadrágokat tartalmaz magas technikai igényekkel. Gondolj a 3 rétegű rendszerre, a 30k vízoszlopra és a teljes szél- és vízállóságra.
  2. Glacier sorozat, Ez a kemény vonal bélelt kabátok, nadrágok és egyrészes ruhák széles választékát tartalmazza. 15K vízoszloppal és teljesen szélálló.
  3. Freedom sorozat, Ez a kemény sorozat bélelt és héjkabátokat, kemény mellényeket és egyrészes ruhákat tartalmaz, 10k vízoszlopig.

airblaster snowboad kleding

#Staywild with Airblaster

Azt képviselik, hogy egyszerűen csak minél több szórakozást és elégedettséget szerezz a sípályákon töltött napjaidból. A #Staywild az ő mottójuk itt. A sípályákon töltött napok gyakran korlátozottak. Így amikor a lejtőkön vagy, mindennek csak jónak kell lennie, és nem szabad olyan ruhákkal szórakoznod, amelyek szó szerint a hidegben hagynak.

Airblaster Megpróbál mindenki számára egy szép szettet kínálni, amely mindenki igényeinek megfelel. A kiegészítőkből is szép kollekcióval rendelkeznek, beleértve a sapkákat és a nyakmelegítőket (Buff).

Airblaster Rendeljen snowboard ruházatot online a Snowboards oldalon.hu

Láttál már egy menő kabátot, amivel szívesen nekivágnál a hónak? Legyen az egy anorák, mint a Airblaster Trenchover Jacket egy hozzá illő snowboard nadrággal, mint a Airblaster Elastic Boss nadrág? Ezzel a kombóval biztosan feltűnhetsz a lejtőkön. És mi a helyzet a kényelmes Freedom Bib nadrággal. Ezt a tréningnadrágot a válladon viseled. Melegen tartja a hasadat és a hátadat. A kabátod alatt egy kényelmes termoruházat biztosítja a kiváló mozgást, miközben mindig elég meleged van.

Kombináld ezt a szettet a fantasztikus Ninja Suits egyikével, és soha többé nem fogsz fázni! Rendeld meg kedvenc Airblaster ruházatodat biztonságosan és gyorsan oldalunkon. A megrendelést ingyenesen szállítjuk neked. Ha 17:00 óra előtt adod le a rendelésed, a csomagot még aznap átadjuk a PostNL-nek. Rossz a méret vagy más színt szeretne? Nem probléma. A csomagot 14 napon belül bármikor visszaküldheti.

Inkább felkeresne minket, hogy felpróbálja vagy megtekinthesse a teljes Airblaster kollekciót? Szívesen látjuk a következő helyen snowboardok és snowboard ruházatot az Oldenzaalban található snowboard üzletünkben.

airblaster kleding wintersport