Anon

Vásároljon fantasztikus termékeket a Anon oldalon.

Nagyszerű termékek a Anon, Snowboards.hu a megfelelő hely! Gyűjteményünkben a Anon cikkek széles választékát találod, férfiaknak és nőknek egyaránt. Olvasson többet a Anon oldalról és ennek a menő téli sportmárkának az eredetéről az alábbiakban.

Anon 2001-ben alapította a Burton Snowboards. A márka azzal a céllal jött létre, hogy olyan stílusos, technikai snowboardszemüvegeket és síszemüvegeket készítsen, amelyek megfelelnek a Burton profi csapat és a világ minden táján élő versenyzők igényeinek.

anon kleding

A Burton támogatásával a Anon következetesen olyan szemüvegeket szállított, amelyek minden téli időjárási körülmények között optimális látást biztosítanak. Az előremutató dizájnra és technikai felszerelésekre összpontosítva a Anon olyan termékeket tervezett, amelyek megfelelnek a világ legjobb snowboardosainak igényeinek. Annak idején a Anon csapatát Bode Merril, jibbin' Jeremy Jones és Seppe Smits alkották.

A korai években a RED márka a Burton nevében fejlesztett snowboard sisakokat. A Anon márka snowboardosok és síelők körében való növekedése érdekében úgy döntöttek, hogy a RED-et átadják a Anon címnek. Jelenleg a Anon szemüvegek és az anon sisakok kihagyhatatlanok a téli sportfelszerelések piacán.

anon wintersport kleding

Miért érdemes megrendelni a Anon a Snowboards-tól.hu?

Az, hogy a Anon márka a legjobb márkák közé tartozik, amelyek minőségi síszemüvegek és snowboard sisakok gyártására összpontosítanak, biztosan nem kerülte el a figyelmét. Mi a Snowboards.hu -nál ezért nagyon örülünk, hogy ez a márka szerepel a kollekciónkban. A téli sportok soha többé nem lesznek ugyanolyanok a Anon síszemüvegével. Olyan dolgok, amelyeket eddig nem láttál, most hirtelen láthatóvá válnak. Szeretne egy új Anon síszemüveget vásárolni üzletünkben? Van már síszemüvege? Akkor hozza magával az üzletbe. Így könnyebb felpróbálni. Még nincs sisakja? Akkor a Anon síszemüveg és a Anon síbukósisak kombinációját ajánljuk.

Anon rendelés szállítási költség nélkül

Ha pontosan tudod, hogy mit szeretnél rendelni a Anon oldalon, akkor rendelj biztonságosan és gyorsan a Snowboardsnál.hu. Inkább megnézné vagy felpróbálná a Anon cikkeket a valóságban? Akkor ugorj be snowboard üzletünkbe. Snowboard üzletünk könnyen megközelíthető, és az üzlet előtt ingyenesen parkolhatsz.

anon snowboard kleding