Arbor

A márkáról Arbor

A Arbor 1995 óta foglalkozik azzal, hogy a szerintünk legszebb snowboardok weboldalakat készítse, amelyeket szerintünk meg lehet vásárolni. Az egész snowboard piacon a kevesek egyikeként valódi fa fedőlappal dolgoznak, ami a jellegzetes "fa" megjelenést eredményezi. Emellett az első naptól kezdve az éghajlatot szem előtt tartva gyártanak. Emiatt hippi márkaként is ismertek.

Ma már mindenféle formában és színben kaphatók ezek a menő Arbor deszkák.

arbor

Arbor Snowboardok

Powerplys, avagy a fa márkajelzés. A vékony fafurnérból készült valódi fa fedőlapok olyan jellegzetes snowboard érzetet keltenek, amit más deszkák nem tudnak felülmúlni. Extra életet ad a snowboardnak. Ráadásul a saját Arbor Powerply-vel ellátott deszkáddal egy igazán egyedi deszkát kapsz. Senkinek sincs ugyanolyan famintája, mint a tiéd. Ezek a felsőlapok 5 variációban kaphatók, mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai. Van bambusz powerply, Fraxinus, dió és juhar.

Arbor kötések

A deszkák mellett már évek óta szép snowboard kötésekkel is készülnek. Nők és férfiak számára egyaránt. Több modelljük is van itt. A Arbor Hemlock, Cypress és a női kötés a Sequoia. A Cyrpress a merevebb freeride-orientált kötés, míg a Arbor Hemlock egy kicsit megbocsátóbb és inkább a freestyle snowboardosoknak vagy kezdőknek szól. A Sequoia egy barátságos flexszel rendelkező, minden igényt kielégítő női kötés. Minden kötés szép magnézium csatokkal van felszerelve.

A technika a Arbor

Arbor 2 rendszerrel működik. System Rocker és System camber. Mindkettőnek megvannak a saját tulajdonságai, amelyek a rocker valóban olyan deszkát tesznek, mint egy rocker és a camber mint egy camber, de a barátságos tulajdonságokkal, amelyeket a Arbor-tól elvárhat.

arbor

Arbor Rendelés online a Snowboards.hu

Új deszkát vagy kötést keres a Arbor oldalon ? Akkor jó helyen jársz a Snowboardsnál.hu an! Pontosan tudod, hogy mit szeretnél vásárolni a Arbor webáruházból? Akkor rendelj biztonságosan és gyorsan online. További információra van szüksége, vagy szeretné látni a Arbor élőben? Akkor ugorj be snowboard üzletünkbe.

Tekintse meg teljes kollekciónkat snowboardok