Bataleon

A legújabb Bataleon termékek raktáron

Bataleon természetesen a Triple Base technológiájáról ismert. 2023-ra a Bataleon gyönyörű snowboard kötésekkel rukkol elő. A Bataleon kötések tökéletesen illeszkednek a snowboardok tulajdonságaihoz és színeihez. Mivel a Rome rengeteg tudása került a kötésekbe, nyugodtan mondhatod, hogy a minőség és az illeszkedés rendben lesz!

bataleon

A márka mögötti gondolatok Bataleon

Bataleon 3BT technológiájáról ismert. Ez a Triple Base Technology biztosítja, hogy ugyanannyi tapadásod maradjon, mint amennyit a hagyományos camberektől megszoktál, de annak gubancolódási hátrányai nélkül. Mivel a Bataleon snowboard "Sidekick"-et használták a hegy és a farok oldalainak megemeléséhez, a snowboard kötésedhez közeli érintkezési pontok most már könnyen elérhetők anélkül, hogy a deszka elpattanna.

Hosszas barkácsolás után, hogy az összes hagyományos "lapos" snowboardok mellett egy jó 3D-s formát találjanak, sikerült igazán forradalmasítaniuk. Most már a nagy márkák is átveszik a 3D technikát a snowboardok.

Bataleon Vásárlás a Sideways-től

Talán új snowboard vásárlásán gondolkodsz. Hallottad a híreszteléseken keresztül, hogy egy Bataleon szuperül deszkázik. Egyetértünk. Még mindig kételkedsz abban, hogy a Bataleon illik-e hozzád? Látogasson el bemutatótermünkbe, és kérjen tanácsot, hogy melyik típusú Bataleon snowboard illik Önhöz a legjobban. Ezenkívül mindig elégedettségi garanciát vállalunk. Egy hét snowboardozás után sem vagy teljesen elégedett? Semmi gond. Célunk mindig az elégedett vásárló. Gyere vissza üzletünkbe, és magyarázd el, mi nem tetszett a deszkával kapcsolatban. Együtt fogunk megoldást keresni. Egyébként is szeretnél egy másik deszkát? Ez is lehetséges. Ekkor a deszka bérleti díját fizeted. A fennmaradó összeget visszakapod és felhasználhatod egy másik snowboard kiválasztására. Gyakran előfordul? Szerencsére nem. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a Bataleon oldalon, és rendszeresen tesztelünk több modellt, hogy megfelelő tanácsot tudjunk adni.

Nálunk vásárolsz snowboardot? Akkor a deszkát teljesen pályaképessé tesszük. Lecsiszoljuk az acél éleket és friss snowboardviasszal látjuk el a deszkát.

Bataleon Rendeljen online a Snowboards oldalon.hu

Pontosan tudod, hogy milyen Bataleon illik a lovaglási stílusodhoz? Akkor rendelj most biztonságosan és gyorsan online. Szeretnél további információkat, vagy kétségeid vannak, hogy melyik hossz vagy méret a legjobb neked? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy ugorjon be snowboard üzletünkbe. A Bataleon mellett más nagyszerű snowboard márkákat is tartunk. Itt olvashatsz mindent a Bataleon oldalról!

bataleon