Bataleon vásárolni kötések

Természetesen ismerjük a márkát Bataleon a snowboardok 3D alakú technológiával. Már 19 éve vezető szerepet töltenek be ezen a területen. De tudtad, hogy nagyon jó snowboard kötéseket is fejlesztenek? Ha jobban megnézed, a Bataleon kötések úgy néznek ki, mint aRome kötések. 2018-ban a Rome felvették a Low Pressure Studio márka portfóliójába, amelyhez a Bataleon is tartozik. Ennek eredményeképpen a Bataleon kötésekben számos olyan specifikációt találsz, amelyek már évek óta a fejükben vannak, és amelyeket többször is fejlesztettek. A minőség tehát tökéletes!

bataleon bindingen

Bataleon Underwrap technológiával ellátott kötések

Az új Bataleon kötések alapja a Hybrid Chassis. Ezek egy alumínium vázat kombinálnak egy kompozit injektált alappal, hogy a lehető legdinamikusabban hajlítható kötést hozzák létre. A Hybrid Chassis már 2 különböző ízesítésben kapható A Fullwrap alumínium váz 4 ponton kapcsolódik a kompozit alaphoz. Ez maximalizálja a kapcsolatot a deszkával a villámgyors él-egész reakció és a rögzült érzés érdekében. A Batalon kötés Asymwrap váza a kompozit alap 3 pontjához kapcsolódik. Ez egy kissé enyhébb oldalirányú hajlítást biztosít anélkül, hogy a saroktól a lábujjig tartó irányíthatóságot feláldozná.

bataleon snowboard bindingen

Bataleon Snowboard kötések 3D Flex-szel

A lehető legkisebb kötésnyom, a lehető legkevesebb kemény műanyaggal érintkezve a deszkával, biztosítja, hogy a snowboardot úgy lovagolja, ahogyan azt tervezték. Bataleon kötések lehetővé teszik, hogy a snowboard minden dinamikus tulajdonságát teljesítse anélkül, hogy korlátoznák vagy torzítanák. Lovagold a deszkádat, ne a Bataleon kötést!