VANS snowboard bakancsok

VANS snowboard cipők

VANS évek óta ismert a gördeszkás cipőiről. Ezeket a cipőket 1966 óta gyártják; mára a bolygó egyik legnagyobb "alternatív" márkájává váltak.

VANS A snowboard cipők ugyanazt a stílust és a részletekre való odafigyelést nyújtják, amit ettől a kiváló márkától megszokhattál. Amellett, hogy szuper jól néznek ki, ezek a cipők technikailag is nagyon erősek.

A VANS cipők kollekciónk mellett nézd meg a többi snowboard cipőnket is, és rendelj online ingyenes szállítással 49,95 €-tól.

VANS snowboardboots

VANS snowboard csizma technológia

A VANS snowboard bakancs tele van új technológiával, és ez nem meglepő, mindezt azért, hogy a legjobb snowboard bakancsot készítsék. Természetesen minden márka versenyez ezért, így ez csak egyre jobb és jobb bakancsokat eredményez, amit mi élvezünk!

Popcush & Ultracush

A Popcush az egész "sport" vonalban megtalálható. Ez az extra betét a cipő sarkában védi a sarkat kemény és helytelen landoláskor.

Az Ultracush egy speciális típusú teljesítményhab, amely a felesleges anyagokat helyettesíti ezzel a könnyű változattal.

Nincs többé hideg láb a VANS snowboard csizmában.

Minden VANS snowboard bakancs speciális hőréteggel van ellátva, így minden hő a lábadban marad. A speciális betétnek köszönhetően a hő nagy része a lábujjaidba jut, így soha nem lesznek hidegek a lábujjaid egy hosszú napon a sípályán. A népszerű VANS hi-standard minőség!

Különböző belső cipők

Különböző bélésekkel működnek. Egészen pontosan 3 különbözővel. Mindegyik cipőnek megvannak a maga tulajdonságai, és egyik valamivel jobb, mint a másik. Azonban az összes VANS snowboard bakancs hőre alakítható.

  • A V1 Ultracush az alap bélés, ez a bélés rugalmas toebox-szal rendelkezik és teljesen hőformázható.
  • A V2 Ultracush Smartwool bélés merino smartwool anyaggal rendelkezik, amely puha, szagmentes és tovább tartja szárazon a lábadat, mint egy normál bélés. Ezen kívül a V2 belső cipő X-gace-zel van ellátva. Ez egy extra merevítés a boka körül.
  • V3 Ultracush TNF Flashdry bélés, a legjobb belső cipő a VANS. Felszerelve egy továbbfejlesztett X-cage merevítővel a boka körül és a The North Face által kifejlesztett Flashdry anyaggal. Ez a szövet úgy viselkedik, mint egymásodik bőr. Ez a speciális szövet valójában nem ázik át és harcol a szagok ellen. Ezenkívül a V3 csizma hihetetlenül jól illeszkedik a lábadhoz.

A VANS snowboard csizma záródása

VANS sokat működik a jól ismert BOA zárással. Ez azonban gyakran egy másik zárórendszerrel kombinálva van. Vannak 1 BOA vagy 2 BOA-val ellátott cipők. Minden cipőtípushoz más-más zárást is kitaláltak. Némelyik a Custom guide-val, hogy a BOA kábel alkalmazkodjon a lábfej formájához. Egy másik cipő ismét 2 záróelemmel működik, hogy a felső és mindkettő külön-külön állítható legyen.

A hibrid zárások a régi megszokott fűző és az "új" BOA rendszer kombinációja. Mindkét világ legjobbja!

VANS Infuse

A VANS Infuse a kollekció csúcsmodellje. A csizma gyorsabb, könnyebb, erősebb és tele van technikai funkciókkal. Az Infuse flexe például két, eltávolítható rúddal állítható, ha nagyobb flexszel akarsz snowboardozni a bakancsodban. Ezt a rendszert a VANS Flex Control Systemnek nevezi. Ezenkívül a snowboardcipő V3 béléssel rendelkezik. Ez a V2 UltraCush talpbetéttel együtt biztosítja az alátámasztást, a maximális kényelmet és a csúcsteljesítményt.

A bakancs zárása szuper egyszerű a VANS Hybrid Plus BOA rendszerrel. Ez a rendszer ötvözi a hagyományos fűzést a Boa erejével.

VANS Aura Pro

A VANS Aura Pro három egyszerű szóval írható le a legjobban: Stílus, kényelem és kontroll. Ezek a bakancsok dupla BOA-val rendelkeznek. Más néven Boa Focus. A dupla Boa zárás előnye, hogy a csizma felső és alsó részét is külön-külön állíthatod. A könnyű V2 Waffleflex külső talp és az UltrCush középtalp természetes flexet biztosít, ami javítja a deszkás érzést.

A bélés, amit a VANS az Aura Pro cipőbe tett, egy V2-es bélés. Ez a bélés hőformázható. Ez azt jelenti, hogy a bakancsot egy speciális hajszárítóval melegítheted. Miután felmelegítette, egy ideig álljon a snowboard bakancsban, és hagyja a lábnyomát a bélésen. Röviden: Egy nagyszerű all mountain / freeride snowboard bakancs, amely egyesíti a kényelmet, a stílust és a teljesítményt.

VANS Snowboard bakancsok online vásárlása a Snowboards webáruházban.hu

VANS Snowboard bakancsok online vásárlása? Akkor a legjobb helyen jársz a Snowboardsnál.hu! Biztonságosan és gyorsan megrendelheti új VANS csizmáját online, mi pedig a PostNL segítségével szállítjuk Önnek. Szeretné élőben is megnézni a snowboard bakancsokat és felpróbálni a különböző modelleket? Akkor ugorj be snowboard üzletünkbe. Az üzlet könnyen megközelíthető, és ingyenesen parkolhatsz az autóddal.

A nagyszerű VANS csizmák mellett a következő cégek snowboard csizmái is megtalálhatóak nálunk ThirtyTwo, Rome, Burton és Nidecker

VANS snowboardschoenen