Picture snowboard ruházat

Picture Snowboard viselet.... síelőknek is ;-)

Picture AzOrganic Clothing 2008-ban született, és 3 barát alapította, akik a legjobb snowboard ruházatot akarták a lehető legkörnyezetbarátabb módon előállítani. A francia téli sportmárka az első évben újrahasznosított PET palackokból gyártott snowboard kabátokat és nadrágokat. Emellett a márka biogazdálkodásból származó pamutot és újrahasznosított poliésztert használ. Időközben a Picturesí- és snowboardruházat nélkülözhetetlenné vált. A snowboard dzsekiket és snowboard nadrágokat a színkombinációkról és a blokkokról lehet felismerni.

picture snowboardkleding

Jellegzetes snowboard ruházat a Picture síruházatból.

Picture Azorganikus ruházat a környezetbarát gyártási módszerei mellett a jellegzetes snowboard ruházatáról is ismert. Az általuk használt különböző színkombinációk jellemzőek a kollekciójukra. Emellett minden típusú rider számára megfelelő ruházatot készítenek. Van például egy Expedition sorozatuk az aktív freeridereknek és egy Friendly kollekciójuk a freestylereknek. Az Adventure kollekció kabátjai a téli sportok mellett téli viseletnek is tökéletesek. A Picture összes sídzsekije és sínadrágja legalább 10 000-es vízoszlop és légáteresztő képességgel rendelkezik. Az Expedition vonal a legtechnikásabb. A dzsekik és nadrágok magasabb vízoszloppal és légáteresztő képességgel rendelkeznek.

A Picturen sídzsekik és -nadrágok mindenféle technikai funkcióval rendelkeznek, mint például hófogók, Praktikus cipzáras zsebek a hangszóró vagy a telefon számára. Tárolási lehetőségek a síszemüveg számára és még sok más. Kedves részlet, hogy a Picture kabát és nadrág bélése más ruházati márkákból származó, újrahasznosított anyagból készül. A Picture kabát vagy nadrág belsejében más márkákból származó hulladékmaradványokat találsz. Milyen király ez?

Picture Naikoon és Zephir kabát

A Naikoon és a Zephir dzseki az egyik legnépszerűbb sí- és snowboard dzseki a Picture Organic Clothing kollekciójában. Mindkét kabát héja bio eredetű hardshell anyagból készült. Ez az anyag újrahasznosított cukornádhulladékból készül, amelyet bioalapú poliészterré alakítanak. Emellett szuper vízállóak és rendkívül alkalmasak a köztünk élő lelkes téli sportok szerelmeseinek.

Függetlenül attól, hogy snowboardos vagy síelő vagy. A Picture Organic Clothing fantasztikus téli sportruházat márkában mindig találsz egy nagyszerű kabátot és nadrágot.

Picture snowboard kleding

Picture Csatlakoztassa a snowboard nadrágot a kabáthoz

A mindenféle technikai funkciók mellett lehetővé teszi, hogy a snowboardnadrágot a kabátjához csatlakoztassa. Így például egy esés esetén jobban a helyén marad a snowboardruhád. Ezenkívül a végtelenségig kombinálhatja a nadrágokat és a kabátokat. A márka olyan sok színt és fazont kínál, hogy szinte nem is tudsz választani.

Picture a snowboard ruházat tartós és kiváló minőségű

A Picture síruházat által használt összes anyag gyakorlatilag környezetbarát. A felhasznált pamut 65%-a például bio. A felhasznált poliészter 67%-a újrahasznosított PET-palackokból származik, és az általuk használt gyapjú és bőr 100%-a nem tartalmaz semmilyen káros vegyi anyagot vagy anyagot. Ráadásul olyan beszállítóktól származik, akik humánusan bánnak az állatokkal.

Mindezek az alapértékek nem vonnak le a snowboard ruházatuk és anyaguk minőségéből. Például minden kültéri snowboard nadrág és kabát minimálisan 10 000 mm-es vízoszloppal és 10 000-es légáteresztő képességgel rendelkezik. Próbálja ki a boltunkban található fleece mellényeket és más ruházatokat is, amelyek a leggyakoribb színekben, mint a barna, kék, fekete és szürke.

Mossa ki a Picture snowboard ruházatát

Most, hogy kiválasztottad a Picture snowboard ruhát, természetesen a ruhát is megfelelően, környezetbarát módon szeretnéd karbantartani. Természetesen megteheted! Mi a következőket kínáljuk Holmenkol biológiailag lebomló mosószert és még egy spray-t is, hogy snowboardruhádat ismét teljesen vízállóvá tehesd.

  • Holmenkol Természetes bizonyíték
  • Holmenkol Textil mosás

Tekintse meg teljes új snowboard ruházat és sí kabát kollekciónkat itt, és rendeljen online ingyenes szállítással 39,95 €-tól. Még mindig kérdése van? Kérdezz bátran, vagy ugorj be snowboard üzletünkbe Oldenzaalban. Könnyű megközelíthetőség és ingyenes parkolás az ajtó előtt.

snowboardkleding picture