Lib Tech snowboardok

Lib Tech snowboardok megrendelés

Lib Tech snowboardok nagyszerű snowboardok. Az 1. nap óta a Lib Tech egy snowboardosok által a snowboardosoknak létrehozott márka. Részben ismert az első működő rocker deszkáról a piacon. A Lib Tech Skate Banana.

A Lib Tech snowboardok srácok körében az a hit, hogy bármi lehetséges. Ha meg tudod álmodni, akkor meg is tudod csinálni. Az úgynevezett "kraftsmen"-ekkel évek óta a legjobb kézzel készített deszkákat építik. Ezek a kraftsmenek mindannyian maguk is snowboardosok, akik a legjobb deszkát akarják elkészíteni neked.

lib tech snowboard kopen

Ezt mindannyian hangulatosan együtt teszik a Mervin gyárban. Itt a klíma az első. Minden Lib Tech deszka környezetbarát anyagokból készül, és a Lib Tech snowboardok egyike azon kevés snowboard márkáknak, amelyek teljesen újrahasznosíthatóak. Lib Tech a világ legjobb deszkáit készíti: "Az álom deszkák".

Az idei szezonra a Lib Tech emberei ismét egy nagyszerű kollekcióval rukkoltak elő a snowboardok. Az olyan jól ismert modellek mellett, mint az Orca, a Skate Banana és a Travis Rice Pro, a következő szezonra egy új profi modellt hoznak. A Lib-tech Golden Orca névre hallgató modell. Ez az Orca még jobban teljesít friss porban. Az orr és a farok csak egy kicsit hosszabb, mint a jelenlegi Orca.

Szerkezete Lib Tech snowboardok

A Lib Tech weboldalon 3 különböző formával dolgoznak.

  1. Eredeti banán forma

Rocker a kötések között és enyhe bukkanó a kötéseken kívül. Ez természetes formát biztosít a kanyarodáshoz és rengeteg élnyomást. Ennek eredményeképpen sok tapadást tapasztalsz. Ez a forma sok lebegést és ezáltal szörfös érzést is biztosít a felkészületlen hóban. A bukkanó nagyobb kontrollt és popot biztosít a deszkában.

libtech banana

  1. C2 "A tökéletes hibrid"

Ezt a deszkát normál snowboardozásra tervezték. A C2 shape sokkal több camberrel rendelkezik a lábadon kívül, mint a banán shape. A C2 azonban még mindig rendelkezik rockerrel a kötések között. A nagyobb domborulat nagyobb kontrollt és precizitást biztosít snowboardozás közben. A nagyobb bukfenc nagyobb élnyomást és több popot is jelent. A C2 2 változatban kapható, a C2X (xtreme) és a C2E (easy). A kettő közötti különbség a deszkában lévő camber mennyiségében van.

snowboard libtech

C3 "A világ legjobb camberje"

Ezt a deszkát komoly motorozásra tervezték. A C3 camber nagyon enyhe rockerrel rendelkezik a kötések között. Ezen kívül ez a deszka a kötéseken kívül rendkívül sokkal több camberrel rendelkezik, mint a Banana shape. Ez nagyobb tapadást, stabilitást és popot eredményez. Azonban több erőt és technikát igényel ahhoz, hogy élvezze ezt a deszkát. Nem félsz a kihívásoktól? Akkor mindenképpen nézd meg ezeket a deszkákat.

Lib Tech snowboard

Előnyök Lib Tech snowboardok

Lib Tech snowboardok számos olyan előnyt kínálnak, amelyek miatt a snowboardosok minden szinten szeretik őket. Ezeket a snowboardok innovatív technológiák, tartós felépítés és nagyszerű teljesítmény jellemzi a különböző körülmények között.

A Lib Tech snowboardok egyik fő előnye a fejlett technológiák használata, mint például a C2X kontúr és a Magne-Traction. A C2X kontúr a kötések közötti camber sokoldalúságát ötvözi a játékos rockerrel a hegyén és a farán, amely kiváló tapadást és kontrollt biztosít a kanyarokban, miközben megbocsátást biztosít a leérkezéseknél. A Magne-Traction a hullámosra vágott oldalélekkel páratlan tapadást biztosít jeges és kemény felületeken, magabiztosságot adva a trükkös körülmények között.

Emellett a Lib Tech ismert környezetbarát gyártási eljárásairól. A snowboardok olyan környezettudatos anyagokból és módszerekkel készül, mint az újrahasznosított műanyag, a bioalapú szintetikus gyanták és a fenntartható erdőkből származó fa magok.

Lib Tech snowboardok Emellett rendkívül tartósak és hosszú élettartamúak. Kézzel készülnek az USA-ban, és úgy tervezték őket, hogy ellenálljanak a zord körülményeknek, így olyan snowboardot eredményeznek, amely szezonról szezonra megőrzi teljesítményét.

Akár kezdő snowboardos vagy, aki fejleszteni szeretné a képességeit, akár tapasztalt snowboardos, aki nagy teljesítményű snowboardot keres snowboardok, a Lib Tech minden vezetési stílusnak és preferenciának megfelelő modellt kínál. Innovatív technológiáikkal, tartós felépítésükkel és kiemelkedő teljesítményükkel a Lib Tech snowboardok kiváló választás a snowboardosok számára, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a snowboardozásból.

Snowboard Lib Tech technikák

A fenti formákon kívül természetesen más nagyszerű technológiák is megtalálhatóak a Lib snowboardok oldalán. Az egyik leghíresebb természetesen a Magna Traction. Ezek a fogazott, késszerű acél élek több érintkezési pontot biztosítanak a hóval; nem kevesebb, mint 7 érintkezési pontot, a hagyományos cambereknél elvárható 2 helyett. Ez nagyobb tapadást biztosít a jégen és a kemény lejtőkön.

A snowboardok a Lib Tech sok gyönyörű faanyaggal is fel van szerelve, gondolj az Aspen, Paulowna, Bükk és Balsa fára. Ezek mind a különböző konstrukciókba vannak osztva, olyan nevekkel, mint, Firepower, Horsepower, Climax és az Orginal power konstrukció. Természetesen az üvegszálas betéteknek és az alapok típusának is vannak különböző módjai.

lib tech snowboards

Mervin, az agyak mögött Lib Tech snowboardok

A Mervin gyártóüzemben készülnek a híres Lib Tech snowboardok. Ez a gyár az USA-beli Sequimben, Washingtonban található, és az innováció, a környezetbarátság és a minőségi gyártás iránti elkötelezettségéről ismert.

Ami a Mervin gyárat megkülönbözteti a többitől, az a fenntarthatóság és a környezettudatos gyártás iránti folyamatos elkötelezettségük. Büszkék a környezetbarát anyagok és gyártási módszerek használatára. Például újrahasznosított műanyagokat, bioalapú gyantákat és fenntartható erdőkből származó fa magokat használnak a snowboardok weboldaluk építéséhez. Mindezt azzal a céllal, hogy minimalizálják szénlábnyomukat és pozitív hatást gyakoroljanak a környezetre.

Egy másik szempont, ami a Mervin gyárat egyedivé teszi, hogy hangsúlyt fektetnek a kézműves munkára. Sok más snowboardgyártóval ellentétben ők erősen hisznek a kézműves megközelítés fenntartásában a snowboardok építése során. Ez lehetővé teszi számukra, hogy minden egyes snowboardot gondosan, kézzel fejezzenek be, és ellenőrizzék a minőséget. Ennek eredménye a snowboardok páratlan minőségű és teljesítményű snowboardok.

Ráadásul a Mervin gyárban a snowboardipar leginnovatívabb technológiái közül néhányat alkalmaznak. A híres C2X kontúrjuktól kezdve, amely tökéletes egyensúlyt biztosít a camber és a rocker között, a Magne-Traction oldalsó élekig, amelyek páratlan tapadást biztosítanak jégen és kemény havon, minden Lib Tech snowboardot úttörő technológiákkal látnak el, amelyek előnyt biztosítanak a ridereknek a hegyen.

Röviden, a Mervin Manufacturing gyár egy olyan hely, ahol a snowboardozás iránti szenvedély találkozik a környezet tiszteletével. A fenntarthatóság, a kézzel készített kézműves munka és az innovatív technológiák iránti elkötelezettségével a Mervin továbbra is vezető szerepet tölt be a snowboard iparban, és továbbra is inspirálja a snowboardosokat világszerte a kiváló minőségű Lib Tech snowboardok.

Lib Tech skate banán

A Libtech snowboardok termékcsalád leghíresebb deszkája természetesen a Lib Tech skate banana. Ez a tipikus rocker deszka volt az egyik első működő rocker a piacon. Ez a BTX banán formának köszönhető. Ennek köszönhetően szuper könnyű a saját tengelye körül pörögni, és a deszka nem harap semmilyen terepen. A Magne-traction hozzáadása a sk8 banánhoz hihetetlen tapadást is biztosít. Még jégen vagy kemény hódarabokon is megtartja tapadását a deszka. A Magne-traction úgy működik a havon, mint egy fogazott kés. Ezt a funkciót az összes lib tech snowboardok oldalon fogod látni.

Lib Tech T Rice pro

Travis Rice-szal együttműködve a Lib-tech több pro deszkát is kiadott. A legismertebbek természetesen a Lib Tech T-rice pro és a TRS. Ehhez csatlakozott 2018/2019 óta a Lib Tech Orca. Ez utóbbi deszka egy igazi mindenes, ami csak a pályán kívül érzi magát igazán halnak a vízben.

Lib Tech Snowboard szettek

A Lib Tech mellett a Mervin gyártja a snowboardok a Gnu és a Roxy, valamint a Bent Metal snowboard kötéseket is. Ezek a kötések specifikációik és színviláguk tekintetében tökéletesen illeszkednek a Lib Tech snowboardok oldalhoz. Tehát szeretne egy snowboard szettet a Lib Tech jó snowboard kötésekkel? Akkor mindenképpen nézze meg a Bent Metal kötéseket.

Hogyan kell élesíteni a Lib Tech snowboardok?

Mivel a snowboardok Magna-Tractionnel van felszerelve, az acél éleket kicsit nehezebb élezni. Ha saját maga szeretné élezni a Lib Tech deszkát, akkor egy rövid reszelőt kell használnia. Ha nincs rövid reszelője, akkor egy hosszabb reszelőt ferdén behelyezhet a tartóba. A rövidebb reszelővel könnyebben átjut a 7 bukkanón. Ha túl hosszú reszelőt használ, nem fogja az egész acéloldalt megkaparintani. Nincs tapasztalata snowboard élezésében? Mi szívesen segítünk Önnek. Meg tudjuk szervizelni Lib-Tech snowboardodat, vagy bemutatjuk a csiszolást és a viaszolást, hogy legközelebb már te is meg tudd csinálni.

Lib Tech snowboardok 2023

A 2023-as télre több Camber snowboardok van a Lib-Tech kollekciójában, mint valaha. Ennek oka a Carve snowboardok továbbra is növekvő trendje és a Camberrel ellátottsnowboardok iránti nagyobb kereslet. Azonban továbbra is minden deszkán megtalálható a Magna-Traction és ahol lehetséges, a kötések közötti rocker a könnyű kanyarodás érdekében.

Miért érdemes Lib-Tech snowboardot vásárolni a Snowboards.hu webáruházban?

Több mint 14 éves tapasztalatunk van a Lib Tech snowboardok értékesítésében. Ennek eredményeként kívül-belül ismerjük a Lib-Tech termékeit. Így tökéletesen tudunk tanácsot adni, hogy melyik Lib Tech snowboard illik Önnek a legjobban. A Lib-Tech snowboardok minimális viaszréteggel érkezik. Mi még kissé száraznak is találjuk őket. Ezért minden Lib-Tech snowboardot, amit tőlünk vásárol vagy rendel, kézzel viaszolunk. A forró viaszt vasalóval visszük fel, így a viasz beszívódik az alapba. Így gondtalanul járhatsz téli sportokat anélkül, hogy előbb magadnak kellene gyantáznod a snowboardodat.

Szeretne több információt a Lib Tech snowboardok weboldalról? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy ugorjon be snowboard üzletünkbe Oldenzaalban. Szívesen megmutatjuk snowboard kollekciónkat egy csésze kávé mellett. Inkább online rendelne? A 17:00 óra előtt leadott megrendeléseket még aznap elküldjük a PostNL segítségével. Nem számítunk fel szállítási költséget a snowboardok.

Tekintse meg teljes kínálatunkat a Lib Tech snowboardok oldalon online, vagy ugorjon be bemutatótermünkbe Oldenzaalban.