Pro-Tec sisakok

Pro-tech snowboardhelm

Minden a Pro-Tech snowboard sisakokról

Új snowboard sisakot keres? Akkor a legjobb helyen jársz a Snowboards weboldalán.hu. Pro-Tec snowboard sisakot szeretne vásárolni? Akkor olvasson gyorsan tovább! A Pro-Tec egy jól ismert márka a snowboard védelem világában. A Pro-Tec már több mint 40 éve gyárt kiváló minőségű snowboard sisakokat férfiak és nők számára. Minden Pro-Tec snowboard sisakot úgy terveztek, hogy a motorosok biztonságban és védelemben részesüljenek, miközben jól érzik magukat a lejtőkön és a parkban, illetve azokon kívül is.

pro-tec snowboard helm

Pro-Tec sisakok a maximális védelemért és kényelemért.

A Protec snowboard sisakok különböző anyagú biztonsági jellemzőkkel készülnek, beleértve az EPS hab bélést és az ABS külső héjat. Ez a két réteg kiváló védelmet nyújt az ütések és ütközések ellen. Ezenkívül minden Pro-tec sisakot úgy terveztek, hogy maximális ventilációt biztosítson. Ez hűvösen és kényelmesen tartja a versenyzőket a hegyen.

A Pro-Tech snowboard sisakokat különböző stílusok különböztetik meg. A klasszikus "korcsolyás" stílustól a karcsú és modern kialakításúakig.

Miért válassza a Pro-Tec snowboard sisakokat

A Pro-Tec sisakok egyik fő előnye a fenntarthatóság iránti elkötelezettségük. A Pro-Tech a Sustainable Apparel Coalition tagja, és snowboard sisakjaiban főként környezetbarát anyagokat használ, többek között újrahasznosított műanyagot és organikus pamutot.

A Pro-Tec snowboard sisakok nagyszerű választás azoknak a ridereknek, akiknek fontos a biztonság és a védelem a hegyen. Ezekkel a kiváló minőségű snowboard sisakokkal a Pro-Tec olyan felszerelést kínál, amelyre szükségük van ahhoz, hogy biztonságosan és kényelmesen élvezhessék a hosszú napot a hegyen.

pro-tec helmen

Pro-Tec snowboard sisakok online vásárlása

Jó, hogy ránk talált, miközben új Pro-Tec snowboard sisakot keresett. Pontosan tudja, hogy milyen méretet és modellt szeretne? Akkor rendelje meg a Pro-Tec sisakot biztonságosan és gyorsan online webshopunkban. Inkább megnézné vagy felpróbálná a sisakokat a valóságban? Gyere el snowboard üzletünkbe.

Nézd meg teljes snowboard sisak kollekciónkat.