SP kötések

SP bindingen

Minden a SP kötésekről

SP kötéseket a SP United cég fejlesztette ki, amelyet 1999-ben alapítottak a napsütötte Kaliforniában. A megalakulása után a SP kötések az egyik legjobb snowboard kötésgyártóként szereztek hírnevet a piacon.

SP A kötéseket snowboardosok egy csoportja hozta létre, akik elégedetlenek voltak a piacon lévő snowboard kötések korlátozott választékával. Olyan könnyű, rugalmas és erős kötést kerestek, amely megfelel a különböző snowboardosok igényeinek. 2002-ben a SP United piacra dobta első SP snowboard kötését. A SP1 gyorsan kultikus státuszra tett szert a lelkes snowboardosok nagy csoportja körében. Azóta a SP kötések folyamatosan fejlődtek az új technológiák és formatervek alkalmazásával. 2007-ben jelent meg a Fastex rendszerük, amely végleg felhelyezte a márkát a térképre. A SP Fastec rendszer egy gyors belépő rendszer, amely lehetővé teszi a snowboardosok számára, hogy könnyen és gyorsan be- és kiszálljanak a kötéseikből. Nem kell levenni a kesztyűt, és mindezt anélkül, hogy a közvetlenség és az irányíthatóság feláldozódna.

SP Fastec rendszerű kötések

SP A kötések rendszeresen Fastec kötésként is emlegetik magukat. A Fastec név a gyors technológiából ered, és a SP snowboard kötések gyors és kényelmes belépési rendszerére utal. A hagyományos hevederes kötésekkel ellentétben, ahol a hevedereket minden alkalommal kézzel kell rögzíteni, a Fastec kötések egyetlen hevederrel rendelkeznek, amely egy egyszerű mozdulattal pattan be és ki. Ez biztosítja a gyors és kényelmes be- és kilépést. Ideális, ha téli sportokra egy csoport síelővel jár, vagy ha a hagyományos kötések zárásával gondjai vannak, és nincs kedve minden alkalommal a fenekére ülni.

fastec bindingen

A SP kötések előnyei a Fastec segítségével

SP A Fastec-csal ellátott kötéseknek van néhány előnye a hagyományos kötésekkel szemben. SP kötések gyorsan és egyszerűen beállíthatják a szavakat, hogy kényelmes és közvetlen illeszkedést biztosítsanak anélkül, hogy le kellene vennie a kesztyűt. Ezenkívül a nagy, kontúros pánt jobb erőátvitelt biztosít, ahol a SP kötések nagyobb kontrollt és reakciót nyújtanak kanyarodáskor és manőverezéskor.

SP bindingen

Miért válassza a SP kötést?

Röviden összefoglalva, a SP snowboard kötések kiváló választás minden szintű snowboardos számára, akik könnyedséget, kényelmet, stabilitást és teljesítményt keresnek a téli sportok során. Innovatív kialakításukkal, érzékeny felépítésükkel és a színek és minták széles választékával a SP kötések az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb snowboard kötések a piacon.

SP Vásároljon kötéseket.

Egy szép SP kötést keresel, amit a snowboardodra szerelhetsz? Akkor jó helyen jársz a Snowboardsnál.hu. Kollekciónkban szép választékot találsz SP kötésekből nőknek és férfiaknak egyaránt, és minden szintre. Rendeld meg a SP kötéseket online webshopunkban, és mi pillanatok alatt elküldjük neked. Szeretné élőben is látni a Fastec kötéseket, vagy további információra van szüksége? Gyere be snowboard üzletünkbe és hagyd, hogy tanácsot adjunk. A SP kötések mellett más márkák is megtalálhatóak nálunk, amelyekkel szupergyorsan be- és kiszállhatsz. Nézd meg tehát a Flow kötések és a Clew kötések kollekcióját.