THE Boardscompany

A THE Boardscompany olyan technikai, csúcskategóriás és energikus snowboardok termékeket forgalmaz, amelyekkel jól szórakozhatsz. Téli sportok és szórakozás. Erről szól ez a fantasztikus snowboard márka.

A történet mögött The Boardscompany

Egy csapat deszkarajongó vette kezébe az irányítást és fejlesztette ki a kiváló minőségű, technikai és megfizethető snowboardok . A kollekció minden deszkáját az alapokat szem előtt tartva fejlesztették ki, az élvezetet és a szórakozást a hegyen. a THE Boards Company deszkái mindenki számára alkalmasak. Akár fiatal, akár idősebb, akár kezdő vagy profi.

Sok más márkától eltérően nem szezonális kollekciókat gyártanak, hanem egész évben alapkollekciót snowboardok.

Energikus snowboardok a THE Boardscompany-tól.

A THE boardscompany snowboardok egyedülálló tulajdonsága, hogy minden célcsoport számára alkalmasak. A THE Alfa, a THE Prisma és a THE Revolt mindegyike Carbon és Titanal kombinációjával rendelkezik. A Titanal fontos tulajdonsága, hogy megtartja az energiát. Míg a szén azonnal "visszaugrik" eredeti alakjába, addig a Titanal ezt fokozatosabban teszi. Ennek köszönhetően a deszkák nagyon kényelmesnek és stabilnak érzik magukat

Mit jelent a THE Boards Company?

"Én csak egy kis szórakozást szeretnék." Felismeri ezt? Ha a dalt nem is, de a szavakat biztosan. Mindenki jól akarja érezni magát. Amikor vége a munkanapnak, hétvégén, ünnepnapokon, mindig.
Kirándulni és nagyszerű élményeket szerezni - erről szól a THE Boards Company. Technikai, minőségi és energikus snowboardok kínálnak, hogy elmenjetek szórakozni!
A The Boards Company a snowboardok formáit a gyorsaságra, mozgékonyságra és/vagy rugalmasságra tervezte. Emellett a deszkáinkban használt anyagok megőrzik azt az energiát, amit használat közben beléjük fektetsz. Így amikor a havon vagy, a deszkád adagokban adja vissza a tárolt energiát az optimális irányítás, a tapadás és a sima utazás érdekében.

the boardscompany

Ezen kívül minden snowboardok rendelkezik Edge Lift és Edge Control technológiával. Az Edge Lift technológiának köszönhetően a deszka kevésbé harap. Az érintkezési pontokat 1,5 mm-rel feljebb "emelik". Ez megkönnyíti a kanyarokat és a trükkök megtanulását.

Vásároljon THE Boardscompany snowboardok

Egy csúcskategóriás snowboardot keres, de nem akarja kifizetni a legmagasabb árat? Látogasson el snowboard üzletünkbe Oldenzaalban, vagy rendeljen gyorsan és egyszerűen online. Szeretné megnézni őket? A kávé készen áll! Vásárolna snowboardot üzletünkben? Akkor mi azonnal forró viasszal átfényezzük.

A teljes kollekciónkhoz snowboardok