ThirtyTwo snowboard bakancsok

ThirtyTwo snowboard cipő

ThirtyTwo A snowboard cipők a snowboardozás iránti szenvedély és az innováció eredménye. A márkát 1995-ben alapították snowboardosok a snowboardosoknak, azzal a céllal, hogy olyan cipőket hozzanak létre, amelyek új szintre emelik a teljesítményt és a kényelmet.
A ThirtyTwo születése a kifejezetten a snowboardosok igényes igényeihez tervezett, kiváló minőségű snowboard cipők iránti igényben gyökerezik. Az alapítók olyan márkát akartak létrehozni, amely tökéletes egyensúlyt kínál a funkcionalitás, a stílus és a tartósság között. A snowboard-iparban szerzett több éves tapasztalattal és a sportág mély megértésével olyan bakancsok fejlesztésébe kezdtek, amelyek megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.
A folyamatos innováció és a profi snowboardosokkal való együttműködés révén a ThirtyTwo a snowboard világ vezető márkájává vált. A cipőket fejlett technológiák, kiváló minőségű anyagok és a részletekre való odafigyelés jellemzi. Legyen szó kezdő snowboardosról vagy tapasztalt profiról, a ThirtyTwo olyan cipőket kínál, amelyek a következő szintre emelik teljesítményét a hegyen.

A ThirtyTwo snowboardcipő kollekciónk mellett tekintse meg a többi snowboardcipőnket is, és rendeljen online ingyenes szállítással 39,95 €-tól Hollandiában!

ThirtyTwo snowboardschoenen

Thirty Two snowboard bakancs technológia

A ThirtyTwo snowboard bakancsok mögött álló technológiák az innovációt és a teljesítményt testesítik meg. Minden egyes pár olyan fejlett funkciókkal van ellátva, amelyeket arra terveztek, hogy a snowboardozás élményét a következő szintre emeljék.
A Heat Moldable Intuition Foam személyre szabott illeszkedést biztosít azáltal, hogy reagál a lábad melegére, így a kényelem és a támogatás tökéletes egyensúlyát biztosítja. Az STI Energy Foam talp elnyeli a lökéseket és a rezgéseket, csökkenti a fáradtságot, és egyenletesebbé teszi az utazást.
A Performance gumi talpbetét optimális tapadást biztosít a deszkán és a deszkán kívül, míg a 3D Molded nyelv pontos illeszkedést és rugalmasságot biztosít. A ThirtyTwo elemeit a profi snowboardosok közreműködésével fejlesztették ki, így olyan cipők születtek, amelyek a legnehezebb körülmények között is ellenállnak.
Akár freestyle rider vagy, akár backcountry kalandor vagy a kettő között, a ThirtyTwo technológiáit úgy tervezték, hogy megfeleljenek egyedi igényeidnek és stílusodnak, hogy magabiztosan és kényelmesen snowboardozhass.

Nézd meg a legjobb ajánlatokat a snowboardok!

thirtytwo snowboard schoenen

Különböző ThirtyTwo snowboard bakancsok

ThirtyTwo 4 különböző béléssel működik. A Comfort, a Team, a Performance és az Elite bélés.

  • A Comfort bélés egy fejformázható szigetelő belső cipő, komfort hámmal és komfort talppal.
  • A Team egy kissé keményebb belső cipő, szintén fejre formázható Insulation béléssel. Ezen kívül egy továbbfejlesztett Harness és egy jobban alátámasztó talp.
  • A Performance bélés ismét egy kicsit keményebb és jobban formázható, mint a Team belső cipő. Ez a cipő is fejre formázható szigetelőbéléssel, továbbfejlesztett talppal és még szebb hámmal rendelkezik, amely a külső cipőbe zárja Önt.
  • Az Elite bélés, a krém de la krém a belső cipők között. Teljesen újraformálható Insulation bélés, egyedi talppal, szuper erős hámmal és betétekkel állítható hajlítással a cipőben. Csak a legjobb elég jó, és szeretne szűk lenni a cipőjében? Akkor mindenképpen nézze meg az Elite bélést.

A ThirtyTwo snowboard csizma zárásának típusa

ThirtyTwo A snowboard bakancsok a funkcionalitást és a stílust ötvözik a különböző fűző- és BOA zárórendszerekkel. A hagyományos fűzők lehetővé teszik, hogy az illeszkedést a saját ízlésed szerint állítsd be, a cipő minden egyes területét egyedileg meghúzva a végső kontroll és kényelem érdekében. Ez a klasszikus rendszer ismerős illeszkedést kínál, amelyet sok snowboardos értékel.

Másrészt a BOA csatok modernebb megközelítést kínálnak. A BOA tárcsa egyszerű elfordításával gyorsan és pontosan beállíthatja a cipő feszességét, így másodpercek alatt tökéletes illeszkedést biztosít. Ez különösen hasznos azok számára, akik szeretnek gyorsan feljutni a hegyre, és nem akarnak időt vesztegetni a fűzőkötésre.

Akár a hagyományos fűzőket, akár a BOA csatok kényelmét kedveli, a ThirtyTwo többféle modell is elérhető az Ön igényeinek megfelelően. Ez lehetővé teszi, hogy kiválaszd a saját egyedi stílusodat és illeszkedésedet, így magabiztosan és könnyedén élvezheted a snowboardozás élményét.

ThirtyTwo snowboard bakancsok online vásárlása

ThirtyTwo Szeretne snowboard bakancsot vásárolni online? Akkor a legjobb helyen jársz a Snowboards.hu oldalon. Kollekciónk ThirtyTwo snowboard bakancsok között férfiaknak és nőknek szánt modellek egyaránt megtalálhatóak. Mindig a legjobb, ha különböző modelleket próbálsz fel. Ezért nyugodtan ugorj be snowboard üzletünkbe és kérj tanácsot.

A nagyszerű 32-es bakancsok mellett a következő márkák snowboard bakancsait is megtalálod nálunk. Burton, Rome és a márkákból. Nidecker