XION

Minden a XION védelemről

Egyszer volt, hol nem volt, két holland kaszkadőr olvasott egy cikket egy tudományos folyóiratban egy új "okos" polimerről, a D3O®-ról. Azonnal meglátták a lehetőséget, hogy a meglévő merev és nehézkes ütközésvédelmet egy alacsony profilú, rugalmas megoldással válthatják fel. Elnevezték a repülőgépet, hogy megismerjék a találmány mögött álló céget. Mára ez már történelem, de így kezdődött az útjuk, amit ma XION Protection néven emlegetnek.

xion protective wear

XION Védőfelszerelés

Évekig tartó tesztelés és fejlesztés után megszületett a XION® Protective Gear márka. A tervezési folyamat során a XION óriási támogatást kapott kaszkadőr kollégáktól és sportolóktól. A cég történetében ők voltak az elsők, akik a védő alsóneműket is viselték, és terjesztették az új és forradalmi termék hírét.

A kaszkadőrök közül sokan (extrém) sportokat is űznek. Ennek eredményeképpen az új márka, a XION ProtectiveWear története olyan fordulatot vett, amelyre maguk az alapítók sem számítottak. Világszerte kaptak megkereséseket sportolóktól, hogy nekik is szállítsák a felszerelést.
Simon: "A téli sportok piaca" hirtelen a legforróbb piac lett számunkra. A védelem mindig másodlagos ahhoz képest, amit az emberek csinálnak. Muszáj viselniük, de inkább nem viselik. Tehát, ha kényelmes, és nem veszed észre, hogy viseled, és nem korlátozza a mozgásodat, a legtöbb ember nagyon elégedett. Sikerrel jártunk, és ma már sok sportoló választja a XION Protective Wear®-t."

Snowboard D30-as védelem a következőktől XION

Snowboard A XION védelmi termékei a D3O úttörő ütésvédelmi technológiájával működnek, és azzal védik őket. A D3O úttörő szerepet játszik az ütéselnyelő "intelligens anyagok" kifejlesztésében. Kivételesen a legmagasabb szintű védelmet érik el az optimális rugalmasság fenntartása mellett.

xion protectie

XION A Protection az elsők között alkalmazta a szabadalmaztatott D3O technológiát a sí- és snowboard-védő ruházatban. Ez a korai együttműködés nagyban hozzájárult a tudományon és a gyakorlati tapasztalatokon alapuló innovatív alsóneműk megalkotásához.

Hogyan működik a D3O XION

Semmi sem véd jobban, mint a D3O®, amely a legvékonyabb és legfejlettebb ütésvédelmet nyújtja. Így ideális a snowboardosok és síelők számára.

A D3O® a fejlett polimer kémia és a fejlett tervezés kombinációjával valósítja meg az anyagokat. Az anyagok puhák és rugalmasak anélkül, hogy a kényelmet veszélyeztetnék. A hagyományos habszivacshoz képest másképp reagálnak az erőbehatásra.

A D3O® elnyeli és elvezeti az energiát az ütközés során. Ez csökkenti a testre átadott erő mennyiségét, és kevesebb káros sérülést eredményez a védett területeken, amelyek snowboardozás közbeni esés után előfordulhatnak.

XION Snowboard védelem

Akár kezdő vagy, akár több éves tapasztalattal rendelkezel, a jó snowboard védelem elengedhetetlen. XION A védelem nagyon népszerű a lelkes snowboardosok és síelők körében. Az egyik legnagyobb ok, amiért a XION Protectiont választják, hogy alig látható a snowboard- és síruházat alatt. Ez az intelligens D3O anyagnak köszönhető. Az anyag szép és rugalmas, és a test vonalaihoz idomul.

XION Vásároljon védőruházatot online

Jó snowboard védőruhát keres? Látogasson el a snowboardok.hu. Van egy nagy gyűjteménye XION Védőruházat snowboard védelem. Az ütközési rövidnadrágtól a hátvédelemig. Rendeljen online vagy látogasson el üzletünkbe a XION oldalon.

xion protective wear