MOST kötvények

Minden a Now kötésekről

A NOW arra összpontosít, hogy innovatív, releváns technológiákat hozzon létre a mai snowboardosok számára. A Now egy snowboardosok tulajdonában lévő vállalat, és elkötelezettek a snowboardozás javításában termékeik és meggyőződésük révén.

A JF Pelchat 2010-ben alapította egy korábbi profi snowboardos és a hírhedt legénység tiltólistás tagja. Rájött, hogy a kötés mechanikája és funkciója nem változott a bevezetése óta. Mivel javítani akarta a kötés funkcióját, bement a garázsába, és megtervezte az új koncepciót, amely örökre megváltoztatta a kötés technológiájának elképzelését. A Now kötések esetében mindig arról van szó, hogy a kötéstervezés tervrajzának megváltoztatásával szembemegy az árral, és olyan terméket hoz létre, amely a következő szintre emeli a versenyzőket. Amire a Now kötésektől számíthat, az a könnyed és érzékeny vezetés, a lábfáradtság csökkentése és a vezetési kényelem.

NOW bindingen

A NOW kötések előnyei

NOW bindings számos előnyt kínálnak a snowboardosok számára, így népszerű választásnak számítanak a kezdők és a tapasztalt riderek számára egyaránt.

  1. Skate-Tech technológia: A NOW az innovatív Skate-Tech technológiájáról ismert, amelyet a gördeszkás teherautó mozgása ihletett. Ez a technológia a kötések alatt egy forgáspontot használ, amely lehetővé teszi a kötések zökkenőmentes dőlését és forgását. Ez biztosítja a természetes mozgást és a jobb reakciókészséget snowboardozás közben.
  2. Energiaátvitel: A NOW Skate-Tech technológiája javítja az energiaátvitelt a riderről a snowboardra. Ez jobb irányíthatóságot és teljesítményt eredményez, lehetővé téve a snowboardosok számára, hogy könnyebben forduljanak és gyorsabban reagáljanak a változó körülményekre a hegyen.
  3. Kényelem és csillapítás: A NOW bindings EVA talpbetéttel és csillapító rendszerrel rendelkezik, amely kényelmes és ütéscsillapító utazást biztosít. Ez csökkenti a fáradtságot és segít megelőzni a sérüléseket, különösen a hosszú napokon a lejtőkön.

NOW snowboard bindingen

4. Állíthatóság: A NOW bindings állítható alkatrészekkel, többek között pántokkal és magasított háttámlákkal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a kötés a versenyző egyedi igényeihez és preferenciáihoz igazítható legyen, így biztosítva a személyre szabott illeszkedést és az optimális teljesítményt.

5. Tartósság: A NOW bindings kiváló minőségű anyagok felhasználásával és a részletekre való odafigyeléssel készül, így tartósak és képesek ellenállni az intenzív hegyi használatnak. A snowboardosok a NOW bindings strapabírására és megbízhatóságára támaszkodhatnak a hosszú távú használat során.

6: A NOW az innovatív és figyelemfelkeltő dizájnjairól ismert. A kötések különböző színekben és stílusokban kaphatók, lehetővé téve a snowboardosok számára, hogy kifejezzék személyes stílusukat a pályán és azon kívül is.

Röviden, a NOW bindings fejlett technológiát, jobb reakciókészséget, kényelmet és tartósságot kínál, így kiváló választás a snowboardosok számára, akik kiváló minőségű kötéseket keresnek az optimális snowboardozás élményéhez.

Most kötések SkateTech-vel

Minden Now kötés rendelkezik SkateTech-el. Ez is teszi a Now kötéseket olyan egyedivé. De mi is pontosan a SkateTech? A SkateTech-et az inspirálta, hogy milyen könnyen és hatékonyan pörög a gördeszka. A Now kötések SkateTech-el a gördeszka teherautók működését és leírását utánozzák. A "Hanger" erőteljesen továbbítja az energiát a pántokról a snowboardod perselyeire és éleire. A Kinpin forgáspontként működik eb növeli ezt az energiát a tőkeáttételen keresztül. A hagyományos kötések csökkentik az energiaátvitelt azáltal, hogy az alaplapot buckázzák, arra kényszerítve, hogy erősebben húzd meg a hevedereket, jobban hajolj előre, vagy használj magasabb és merevebb highbackeket. Mindez nagyobb fáradtsághoz és lábfájdalomhoz vezet. Most a kötések megkerülik a snowboard közepét, és az energiát jobbra, a snowboard széleire irányítják. Most a kötések egyszerűen több erőt adnak át a deszkának kevesebb munkával, ami azt jelenti, hogy a lábad hosszabb ideig pihentebb és kényelmesebb marad.

Now kötések online rendelése

Egy szép Now kötést keres? Akkor a legjobb helyen jársz a Snowboards.hu oldalon. Üzletünkben a Now kötések legszebb modelljeinek nagy kollekcióját találod, férfiak és nők számára egyaránt. Könnyen és gyorsan szűrhetsz lovaglási stílus, szint és flex szerint, hogy megtaláld a számodra legjobb Now kötést. Megrendelését 16:00 előtt adja le? Akkor még aznap kiszállítjuk a Now kötést!

Nézze meg teljes snowboard kötés kollekciónkat