Rome

Üdvözöljük a Rome SDS világában

Rome Az SDS-t (Snowboard Design Syndicate) 2001-ben alapította Josh Reed és Paul Maravetz Waterburyben, VT-ben. Mindkét férfi korábban a Burton Snowboards marketing és terméktervezési részlegénél dolgozott. Együtt úgy érezték, hogy a snowboard ipar túl sok átlagos terméket ad ki, nagy marketing költségvetéssel párosulva.

Ez késztette őket arra, hogy saját céget alapítsanak (Rome SDS) és a hagyományos marketing helyett a kiváló termékek előállítására koncentráljanak. Más márkáktól eltérően a Rome nem egy sítársaság tulajdonában van. Kizárólag a snowboardozásra összpontosítanak, és felkarolják azokat a karaktereket, akik a snowboardozást azzá teszik, ami ma.

Rome Mindent előállít, amire a hegyen szükséged van, a Rome snowboardok, Rome hócsizmák Rome kötések a teljes felsőruházatig és ruházatig. Az 1. nap óta a snowboardok és a snowboardozásról való beszélgetés a Rome SDS alapvető szempontja, a folyamatos beszélgetés, amely segít a Rome márkaként növekedni, a Syndicate, amit képviselnek, csatlakozz!

Rome snowboard materiaal

Rome a Snowboardok online rendelése.hu

Milyen jó, hogy keres snowboardos cikkeket a Rome. A Snowboards.hu a Rome snowboardos cikkek tekintetében a legjobb helyre jöttél. Rendeljen online biztonságosan és gyorsan. Inkább személyesen megnézné a teljes Rome kollekciót? Akkor ugorj be snowboard üzletünkbe. Üzletünk könnyen megközelíthető, és ingyenes parkolási lehetőség van az ajtó előtt.