Snowboard viselet

Snowboard ruházat vásárlása

Ha egy szép téli sporttúrára indulsz, a jó snowboard ruházat természetesen elengedhetetlen. A Snowboards.hu a megfelelő hely az új snowboard ruházat megvásárlásához. A snowboard ruházatodnak amellett, hogy kényelmesnek kell lennie, bizonyos követelményeknek is meg kell felelnie. Szeretne olcsó snowboard ruházatot vásárolni? Tekintse meg választékunkat az alábbi linkeken keresztül.

kleding-voor-snowboarden

Snowboard ruházat kollekció

Büszkén állítottunk össze neked egy jó snowboard ruházati kollekciót, amely több jó márkából áll. Gondosan átnéztük a különböző stílusokat, hogy minden snowboardosnak remek snowboard ruhát tudjunk biztosítani.

Airblaster snowboard ruházati szett

A Airblaster oldalon a snowboard ruházat a "fun in function", az innováció és a minőség vad karakterrel. Airblaster széles választékban kínál menő snowboard nadrágokat és kabátokat különböző stílusokban, amelyek főként újrahasznosított anyagokból készülnek. Emellett az anyagok előállítása környezetbarát módon történik, és a Airblaster magas minőségi követelményeket támaszt termékeivel szemben.

Nagyon népszerűek a Airblaster Ninja ruhák. Ezek az egyrészes baselayerek gyorsan száradó, 4 irányba sztreccselt, nedvszívó Air Tech anyagból készülnek.

Picture snowboard ruházat

snowboardkleding

Picture A teljes nevénOrganic Clothing fantasztikus snowboard ruházatot készít, amely fenntartható és környezettudatos. A ruhák gyártásához például olyan anyagokat használnak, mint az organikus pamut és az újrahasznosított poliészter. Természetesen a maradékot nem dobják ki. Ehelyett ezeket például egy snowboard dzseki bélésébe dolgozzák fel.

snowboard kleding

Snowboard viselet férfiak

Férfi snowboardruházat kollekciónkban van néhány menő snowboardruha a Picture és a Airblaster. Vannak hozzá illő kiegészítőink is, mint például kabátok, nadrágok, arcvédők, midlayerek, snowboard zoknik és sapkák. Vannak nagyon technikai kabátjaink freeriderek számára, magas vízállósággal és légáteresztő képességgel. De nagyon menő kabátokat és nadrágokat is kínálunk freestylereknek, sőt olyan snowboard kabátokat is, amelyeket egész évben viselhetsz.

Snowboard ruházat hölgyek

Női snowboardruházatból is nagy kollekciónk van. Menő női snowboard dzsekik és nadrágok a Picture és a Airblaster. A kemény lányok számára is kínálunk menő bibnadrágokat, de néhány szűk és stílusos női snowboardruhát is.

Jó minőségű snowboard ruházat

Mi a Sidewaysnél a minőségre törekszünk, és szeretnénk fantasztikus téli sportélményt nyújtani. Ezt úgy tesszük, hogy kiváló minőségű termékeket kínálunk. De mi is pontosan a jó minőségű snowboard ruházat? Természetesen ide tartozik a minőség vagy a kopásállóság. De úgy gondoljuk, hogy a vízállóság és a légáteresztő képesség is nagyon fontos.

Mit mond a vízoszlop a snowboard ruházatodról?

A jó snowboard ruházat fontos jellemzője, hogy vízálló legyen. A ruházat leírásában és kiegészítő információiban a vízoszlopot mm-ben adjuk meg. De mit is árul el ez? Röviden; Minél magasabb a szám, annál vízállóbb a snowboard nadrág vagy kabát. A 0-1000 mm között a szövet vízlepergető, és mondjuk 15 000-30 000 mm között a szövet teljesen vízálló.

Mit árul el a légáteresztő képesség a snowboard ruházatodról?

A vízállóság mellett az is nagyon fontos, hogy a snowboard ruházatod jól lélegezzen. Amikor intenzíven snowboardozol, izzadsz. Ezt az izzadságot el kell vezetni, hogy belülről száraz maradj. Ezt egyszerűen meg lehet magyarázni. A szöveten apró lyukak vannak, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy átengedjék a párát, de elég kicsik ahhoz, hogy a nedvességet kiengedjék. A légáteresztő képességet mondjuk 5000 g-ban jelöljük. Ez azt jelenti, hogy 24 óra alatt 5000 g nedvességgőz juthat át m2 -enként. Tehát minél magasabb ez a szám, annál jobban lélegzik a snowboardnadrágod vagy kabátod. Olyan megfelelő alsóneműt keres, amely szintén jól lélegzik? Akkor nézd meg a snowboardosoknak szánt snowboard alsóneműket. Webshopunkban egyéb snowboard kiegészítőket, például snowboard bakancsokat is találsz!