Snowboard kabátok

Vásárlás snowboard dzseki

Hamarosan téli sporttúrára indulsz és még snowboard dzsekit szeretnél vásárolni? Akkor a legjobb helyen jársz. Nagy snowboard ruházati kollekciónk van snowboard kabátokkal és snowboard nadrágokkal olyan márkáktól, mint pl.AirblasterPicture és Organic Clothing. Tudod már, hogy mit keresel? Nézd meg Shell kabátjainkat, technikai kabátjainkat, szigetelt kabátjainkat és menő overalljainkat.

snowboard jas

Milyen legyen egy jó snowboard dzseki?

A jó snowboard dzseki a téli sportfelszerelésed elengedhetetlen része. Védelmet nyújt a hideg, a szél és a hó ellen, miközben lélegzőnek is kell lennie, hogy elvezesse a felesleges hőt és nedvességet. Íme néhány kulcsfontosságú tulajdonság, amelyeknek egy jó snowboarddzseki megfelel:

  1. Vízszigetelés: A magas szintű vízszigetelés elengedhetetlen ahhoz, hogy szárazon maradjon hóban és esőben. Nézze meg a vízoszlop minősítést, minél magasabb a szám, annál vízállóbb a snowboard dzseki.
  2. Lélegzőképesség: A jó snowboarddzsekinek légáteresztőnek is kell lennie, hogy a felesleges hő és az izzadság távozni tudjon. Ezáltal kényelmes és száraz marad snowboardozás közben.
  3. Szigetelés: Az éghajlattól és a személyes preferenciáktól függően választhatsz szintetikus vagy pehelyszigetelésű kabátot. Győződjön meg róla, hogy a szigetelés elegendő meleget biztosít a snowboardozáshoz szükséges körülményekhez.
  4. Szélállóság: A szélálló snowboarddzseki megvéd a hideg szelektől, miközben leereszkedik a hegyre.
  5. Hószoknya: A beépített hószoknya megakadályozza, hogy a hó bejusson a kabátodba, amikor leesel vagy letérsz a pályáról.
  6. Állítható kapucni: A kapucni hasznos a szél és a hó elleni extra védelemhez, és állíthatónak kell lennie, hogy megfelelően a sisakodhoz igazíthasd.
  7. Rengeteg zseb: A kényelmes, cipzáras zsebek ideálisak a síbérlet, a telefon, a pénz és más apróságok tárolására.
  8. Tartósság: Válasszon kiváló minőségű, kopásálló anyagokból készült snowboarddzsekit.

Ha figyelmet fordítasz ezekre a tulajdonságokra, találhatsz egy jó snowboard dzsekit, amely megvéd az időjárás viszontagságaitól, és kényelmes és élvezetes snowboardozást biztosít.

snowboard jassen

Vízálló snowboard dzseki

A snowboarddzseki vízoszlopa jelzi, hogy mennyire vízálló a kabát. Minél magasabb a "mm"-ben megadott érték, annál vízállóbb a kabát anyaga. Különösen akkor fontos, ha rendszeresen megy a porba, hogy legalább 10 000 mm vízoszlopú snowboarddzsekit válasszon. Győződjön meg arról is, hogy a kabát varratai ragasztószalaggal vannak ellátva. Ez megakadályozza, hogy a varratokon keresztül víz vagy nedvesség szivárogjon be. A jó vízálló snowboarddzsekit a vízálló cipzárakról is fel lehet ismerni.

Mit jelent a jó lélegző snowboarddzseki?

A jó lélegző snowboarddzseki képes a nedvességet és a hőt a belsejéből kifelé szállítani, így teste szárazon és kényelmesen marad snowboardozás közben. Ez különösen fontos, mivel snowboardozás közben gyakran izzadsz és felesleges hőt termelsz, ami nyirkos és kellemetlen érzéshez vezethet, ha a nedvesség nem tud távozni.
A magas légáteresztő képességű kabát fejlett anyagokat és technológiákat használ, hogy elősegítse ezt a nedvességelvezetést. Általában vízálló és lélegző membránt, például Gore-Texet használnak a kabát külső rétegének kialakításához. Ez a membrán mikroszkopikus pórusokkal rendelkezik, amelyek blokkolják a vízmolekulákat, miközben a vízgőz (izzadság) távozhat rajta keresztül.
A megfelelően lélegző snowboarddzseki így megakadályozza a túlmelegedést, és segít szabályozni a testhőmérsékletet, így hosszabb ideig kényelmesen snowboardozhat, még kihívást jelentő körülmények között is.

snowboardjas

Snowboard dzseki snowboard nadrággal kombinálva

Snowboarddzsekit és snowboardnadrágot keres? És egy fantasztikus kombinációt keres? Picture Airblaster A dzsekik a és ugyanattól a márkától származó snowboardnadrággal is összeilleszthetők. Így a snowboardruhád mindig a helyén marad, és megakadályozza, hogy a hó a kabátod alá kerüljön, amikor csúszol.

hu Snowboard. a megfelelő hely a snowboardnak is!