Snowboard kesztyű

Snowboard kesztyű és kesztyű

Egy jó meleg snowboard kabát és snowboard nadrág mellett a jó snowboard kesztyű sem hiányozhat a téli sportok során. Ha fázol, a snowboardozás öröme gyorsan elvész. De milyen a jó kesztyű? Nekünk a Snowboards.hu oldalon szép kollekciót tartunk raktáron a különböző Howl, Burton és Picture snowboard kesztyűkből, amelyek melegen tartják a kezed, de a gyapjú felhasználása miatt puha tapintásúak is. Nézd meg a teljes kollekciót webshopunkban és bemutatótermünkben Oldenzaalban.

snowboard handschoenen

A snowboardkesztyű és a kesztyű közötti különbség

Rendszeresen megkapjuk a kérdést: Mi a különbség a síkesztyű és a kesztyű között? És melyik a melegebb? Elmondhatjuk, hogy a kesztyűk általában melegebbek, mint a hagyományos ujjas kesztyűk. Fontos azonban összehasonlítani a kesztyűket és a nagyjából azonos minőségű kesztyűket. A kesztyűnél az ujjak egy térben vannak együtt. Ezenkívül a levegő a legjobb szigetelés.

Mi jellemzi a jó snowboardkesztyűt?

A jó snowboardkesztyűnek számos olyan tulajdonsága van, amelyek elengedhetetlenek a kényelemhez, a védelemhez és a teljesítményhez snowboardozás közben. Íme néhány fontos tulajdonság, amelyre érdemes odafigyelni a snowboardkesztyű kiválasztásakor:

  1. Vízhatlanság: Válasszon olyan kesztyűt, amely vízhatlan, hogy megakadályozza a hó és a nedvesség bejutását, és hogy a keze nedves és hideg legyen. Az olyan anyagok, mint a Gore-Tex és a DWR bevonatok segítenek távol tartani a vizet.
  2. Szigetelés: A jó kesztyűk elegendő szigeteléssel rendelkeznek ahhoz, hogy hideg körülmények között is melegen tartsák a kezét. A Thinsulate és a PrimaLoft népszerű szigetelőanyagok, amelyek extra tömeg nélkül nyújtanak meleget.
  3. Lélegzőképesség: A kesztyűknek lélegzőnek is kell lenniük, hogy megakadályozzák a kezek túlmelegedését és izzadását. Ezáltal a kezei kényelmesek és szárazak maradnak.
  4. Szélállóság: Válasszon szélálló kesztyűt, hogy a hideg szél ne érje el a kezét és ne hűtse le a kezét.
  5. Illesztés és mozgásszabadság: A kesztyűknek jó illeszkedéssel kell rendelkezniük, és elegendő mozgásszabadságot kell biztosítaniuk, hogy könnyen mozgatni tudja az ujjait, és korlátozások nélkül rögzíthesse a snowboard kötéseket.
  6. Tartósság: Keresse a kiváló minőségű anyagokból készült kesztyűket, amelyek ellenállnak a kopásnak, így hosszú ideig tartanak.

Röviden: a jó snowboardkesztyűk vízállóak, jól szigeteltek, légáteresztőek, szélállóak, jó illeszkedést és mozgásszabadságot biztosítanak, és tartósak. Ha odafigyelsz ezekre a tulajdonságokra, akkor minden időjárási körülmények között kényelmesen és magabiztosan snowboardozhatsz.

handschoenen-snowboard

Snowboard csuklóvédő kesztyű

Snowboard A csuklóvédelemmel ellátott kesztyűk olyan speciálisan kialakított kesztyűk, amelyek extra védelmet nyújtanak a csuklónak snowboardozás közben. Ezek a kesztyűk beépített megerősítésekkel vagy párnákkal rendelkeznek a csukló körül, hogy esés vagy baleset esetén csökkentsék az ütődést és a sérüléseket. A csuklóvédő általában ütéscsillapító anyagból, például habból vagy gélből készül, hogy elnyelje és szétoszlassa az esés erejét.
Ezek a kesztyűk különösen népszerűek a kezdők és a nagyobb esésveszélynek kitett snowboardosok, például a trükköket és ugrásokat végrehajtó freestylerek körében. A csuklóvédelem extra nyugalmat nyújt, és segíthet megelőzni a súlyos sérüléseket, például a csuklótörést vagy -rándulást.
Fontos, hogy jól illeszkedő, csuklóvédővel ellátott snowboardkesztyűt válasszon, hogy teljes mértékben kihasználhassa a védelem előnyeit. Ezeknek a kesztyűknek a viselése értékes kiegészítője lehet a snowboardfelszerelésének, különösen akkor, ha még csak tanul, vagy ha meg akarja védeni magát az intenzívebb snowboardozási tevékenységek során.

Egészítse ki snowboard felszerelését jó snowboardkesztyűkkel

Snowboard zoknit vagy alsóneműt keres a téli sportokhoz? Akkor a Sideways a megfelelő hely! Nagyszerű snowboard ruházati kollekciónk van a következőkből Airblaster és Picture. Természetesen ne feledkezz meg a meleg sapkákról sem.

Rendeld meg a kesztyűket online a Snowboardsnál.hu

Rendelje meg snowboardkesztyűit online a Sidewaysnél, vagy látogasson el snowboard üzletünkbe Oldenzaalban. A hét 6 napján állunk rendelkezésedre, hogy tanácsot adjunk a snowboardodhoz megfelelő cikkekkel kapcsolatban, hogy még jobban élvezhesd a téli sportokat! További információkért forduljon hozzánk bizalommal.

snowboardhandschoenen