Snowboard nadrág

Vásároljon snowboard nadrágot

Még mindig egy jó snowboard nadrágot keresel, mielőtt téli sportolásra indulnál? Akkor a legjobb helyen jársz. A snowboard nadrágok megvédik Önt a hidegtől és a széltől. Légáteresztőnek és vízállónak is kell lennie. Ez melegen és szárazon tart snowboardozás közben. Minden snowboardos típus számára megtalálod a megfelelő snowboardnadrágot. Például egy freerider, aki rendszeresen 2 órán át túrázik, héjnadrágot visel. Ön inkább pályaboardos, és általában januárban megy hóba? Akkor egy jobban szigetelő snowboard nadrág ajánlott.

Összeállítottunk egy szép gyűjteményt Picture és a Airblaster. Ugyanezen márkákból menő, hozzáillő snowboarddzsekiket is kínálunk.

snowboard broek

Airblaster snowboard nadrág

Airblaster egy amerikai cég, amelyet snowboardosok vezetnek snowboardosoknak, ami pontosan megfelel a mi elképzelésünknek. A Airblaster összes snowboard nadrágjának minimális vízoszlopa 10 000 mm. Ez minden snowboardnadrágot vízállóvá tesz.

Picture snowboard nadrág

Ennek a gyönyörű márkának a teljes neve Picture Organic Clothing. A márka szupermenő snowboard ruházatot készít, amely fenntartható és környezettudatos módon készül.

A Picture snowboardnadrágok például újrahasznosított poliészterből készülnek, és legalább 10 000 mm-es vízoszlopuk van. Ezáltal az összes snowboardnadrág vízálló!

Minek kell megfelelnie egy jó snowboardnadrágnak?

Egy jó snowboard nadrág a snowboard felszerelésed alapvető része, és több fontos kritériumnak kell megfelelnie, hogy optimális teljesítményt és védelmet nyújtson a hegyen.


Először is, a snowboardnadrágnak vízállónak kell lennie, hogy nedves és havas körülmények között is szárazon tartson. Fontos figyelni a milliméterben kifejezett vízállósági szintre, a magasabb szám jobb védelmet nyújt a nedvesség ellen.


A nadrág légáteresztő képessége is nagyon fontos. Egy jó snowboardnadrág elvezeti a nedvességet és az izzadságot, így nem fogsz túlmelegedni az intenzív tevékenységek során.
A szigetelés szintén fontos. A nadrágnak elegendő meleget kell biztosítania ahhoz, hogy kényelmesen mozoghasson a hegyen, de enyhébb körülmények között sem melegszik túl.
A jó illeszkedés elengedhetetlen a mozgásszabadság és a kényelem szempontjából snowboardozás közben. A nadrágnak elég tágasnak kell lennie ahhoz, hogy könnyen mozoghasson, és szükség esetén védőbetétet viseljen alatta.


A funkcionalitás egy másik fontos tényező. A nadrágnak elegendő zsebbel kell rendelkeznie az alapvető tárgyak tárolására, az állítható derékpántok és lábszárvédők pedig segíthetnek az illeszkedés beállításában és extra védelmet nyújtanak.


A tartósság szintén fontos. Egy jól megmunkált, tartós anyagokból készült nadrág hosszú élettartamot biztosít, még intenzív hegyi használat esetén is.
Végül a snowboardnadrágnak meg kell felelnie a személyes stíluspreferenciáinak is, és divatos dizájnnal kell rendelkeznie. Egy olyan nadrággal, amely megfelel mindezen kritériumoknak, készen áll arra, hogy kényelmesen és magabiztosan élvezze a snowboardos kalandokat. Vannak például különböző típusú snowboardnadrágok. Ezek közé tartozik a szigetelt snowboardnadrág, a Shell nadrág, a snowboard Bibs és a cargo nadrág.

snowboard broek

Miért érdemes snowboardnadrágot választania sínadrág helyett

Fontos, hogy síelőnadrág helyett speciális snowboardnadrágot válasszon, mert mindkét tevékenység más-más követelményeket támaszt a ruházattal szemben. A snowboardozásnak és a síelésnek is megvan a maga mozgásformája és stílusa, ami azt jelenti, hogy a felszerelést az egyes sportágak sajátos igényeihez kell igazítani.
A snowboard nadrágot a snowboardosok igényeit szem előtt tartva tervezték. Általában lazább szabású, hogy nagyobb mozgásszabadságot biztosítson, így a snowboardosok könnyebben tudják végrehajtani a trükköket és mutatványokat. Emellett a snowboardnadrágok gyakran magasabb derékkal rendelkeznek, hogy a hó ne kerüljön bele a nadrágba esés vagy hóban ülés közben.
Ezenkívül a snowboardnadrágok térdén és ülésén gyakran extra megerősítések vannak, mivel a snowboardosok gyakran esnek térdre és hátulra, amikor új trükköket tanulnak. Ezek a megerősítések extra tartósságot és védelmet biztosítanak.
A sínadrágokat viszont általában vékonyabb szabással tervezik, hogy elősegítsék a síelés közbeni aerodinamikát. Gyakran alacsonyabb a derékrészük, hogy kényelmesen elférjenek a sídzseki alatt. A sínadrágok általában klasszikusabb megjelenésűek, és kevésbé a freestyle vagy snowboard stílusra összpontosítanak.
Röviden, ha sínadrág helyett snowboardnadrágot választasz, jobb illeszkedés, nagyobb mozgásszabadság és extra, kifejezetten a snowboardozás igényeihez igazított védelem előnyeit élvezheted. Ez segít abban, hogy teljes mértékben élvezze a snowboardos kalandokat, és magabiztosan mozogjon a hegyen.

Snowboard nadrág magas vízoszloppal

A jó vízoszlop fontos a snowboardnadrágok esetében, mert ez jelzi a nadrág vízállóságának mértékét. Azt jelzi, hogy a szövet mekkora víznyomást képes elviselni, mielőtt a víz elkezdene átszivárogni. Minél magasabb a vízoszlop, annál ellenállóbb a nadrág a nedves körülményekkel, például esővel, hóval és latyakkal szemben.
A snowboardosok számára elengedhetetlen, hogy motorozás közben szárazon maradjanak, különösen azért, mert gyakran találkoznak nedves körülményekkel, például friss hóval és porhóval. A jó vízoszloppal rendelkező nadrágok biztosítják, hogy a nedvesség nem hatol be a nadrág belsejébe, így melegen és kényelmesen tartja Önt.
Általában az 5000 mm-es vízoszlopot tekintik vízállónak és alkalmasnak a könnyű vagy közepes csapadék esetén. A 10 000 mm-es vagy annál magasabb vízoszlop erősen vízállónak minősül, és alkalmas erős csapadék és tartósan nedves körülményeknek való kitettség esetén.
A jó vízoszlop mellett az is fontos, hogy a nadrág varrásai szalaggal legyenek ellátva. A ragasztott varratok megakadályozzák, hogy a víz behatoljon a nadrág varrásába, és további vízállóságot biztosítanak.

Snowboard nadrágok online a Snowboards webáruházban.hu

Rendelje meg új, meleg snowboard ruházatát, például snowboard nadrágját biztonságosan és gyorsan a snowboardok.hu. Gyorsan és ingyenesen szállítjuk a snowboard nadrágot. Inkább megnézné teljes snowboard ruházati kollekciónkat és felpróbálná? Gyere el snowboard üzletünkbe. Van snowboard nadrágunk hölgyeknek és egy kollekciónk férfiaknak.

snowboardbroek