Faragás snowboardok

  • # 1 Snowboardokban
  • Minden kedvenc márka egy tető alatt
  • Rendelés 15:00-ig = aznapi szállítás
  • Ingyenes szállítás 99,95 € felett

Gyakran Ismételt Kérdések

What is a carve snowboard? plus-icon

A carve snowboard is a type of snowboard designed to make sharp and precise turns on the slopes. It is specifically designed for carving, where snowboarders dig the edges of the snowboard into the snow to make turns with high speed and maximum grip.

What is the price of a Carve snowboard? plus-icon

The price of a Carve snowboard can vary depending on various factors such as the brand, model, technologies, and quality of the snowboard. Generally, prices for Carve snowboards fall within a wide price range, ranging from approximately 200 euros to 1000 euros or more.

Why choose a carve snowboard? plus-icon

There are several reasons why you might choose a carving snowboard. The main reasons are if you enjoy carving at high speeds, if you're looking for stability and speed, and if you're a piste-oriented snowboarder.

Is snowboarding on a carving snowboard difficult? plus-icon

Riding on a carving snowboard can be challenging, especially if you are new to carving or if you are accustomed to a different type of snowboard. It requires a certain level of technique, balance, and control to effectively carve on a carving snowboard.

Vásároljon carver snowboardot

Ha már elsajátítottad a snowboardozás alaptechnikáját, a következő lépés a carve-ozás megtanulása. A carving során a snowboard acél éle lassítás nélkül vágja át a havat. Jó móka gyakorolni, és szépen is néz ki! Különösen akkor fontos a carving, ha sebességgel akarsz deszkázni. A jó carving gyorsabbá tesz és nagyobb kontrollt biztosít. A jó carvinghoz megfelelő carving snowboardra van szükséged.

Milyen a jó carving snowboard?

A jó carving snowboardnak a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie:

  • Megfelelő szélesség
  • Jó éltapadás
  • Megfelelő oldalkivágási sugár
  • Camber snowboard
  • Diretional shape

Fontos, hogy a carving snowboardod elég széles legyen a carvinghoz. Ha a lábujjaid túlságosan túlnyúlnak a snowboard szélén, akkor a földhöz érsz és elveszíted a tapadást. Tehát határozd meg, hogy normál szélességű, közepesen széles vagy széles snowboardra van-e szükséged.

Lib Tech Manapság a legtöbb márka extra funkciókkal látja el az acél élét, hogy extra tapadást biztosítson. a snowboardok például Magne-Tractionnel rendelkeznek. Ez a hullámos acélél úgy vágja át a havat, mint a fogazott kenyér.

carve snowboard

A carving snowboardok előnyei

A carve snowboard számos előnyt kínál a riderek számára, akik a lejtőkön a végső precizitást és kontrollt keresik. A carve deszka lehetővé teszi a snowboardosok számára, hogy éles és sima kanyarokat hajtsanak végre, olyan érzést adva nekik, mintha szörföznének a havon. A keskeny középpontú és szélesebb végekkel rendelkező speciális kialakítás maximális tapadást és stabilitást biztosít nagy sebességnél, miközben minimalizálja az oldalirányú erőket. A jobb éltapadás lehetővé teszi a riderek számára, hogy mélyebbre merüljenek a kanyarokban és szűkebb vonalakat kövessenek. Ez fokozott szórakozást és magabiztosságot eredményez, így a carving snowboard a haladó és a profi snowboardosok kedvenc választása a jól karbantartott lejtőkön.

Széles és rövid carving snowboardok

A deszka által megtehető kör sugarát nevezzük sidecut sugárnak. Minél rövidebb a sugár, annál rövidebbet tud a snowboard faragni. A legtöbb snowboardmárka kollekciójában egyre több rövid sugarú, széles és rövid carving snowboardot láthatunk. Ezek a snowboardok ideálisak rövid kanyarok faragására. Jones Bataleon Néhány példa erre a Stratos, a The Boards Company Delta és a Partywave.

carving snowboard

A carving snowboardnak merevnek és stabilnak kell lennie.

A carve snowboardoknak stabilnak, de jó flexszel kell rendelkezniük. A merev, de mégis jó flexet például karbon hozzáadásával lehet létrehozni a carver snowboard magjában. A karbon fontos tulajdonsága, hogy hajlékony, de gyorsan visszalő az eredeti formájába.

A jó carvinghoz a forma típusa is fontos. A legtöbb jó carving snowboard ezért irányított formájú . Ezeknek a snowboardoknak hosszú orra és rövid, merev farka van. Ezenkívül az orr szélesebb, ami miatt a deszka nagyon élesen akar elfordulni, amikor oldalra fordítod. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy irányított twin snowboarddal vagy egy igazi twin snowboarddal nem lehet carve-olni. Bár ezek a deszkák kevésbé alkalmasak a carvingra, ezek is acél élekkel rendelkeznek, amelyekkel (megfelelő technikai készségekkel) ésszerű carving kanyarokat lehet végrehajtani.

Carving snowboard online a következő címen Snowboards.eu/dk

Snowboards.eu/dkRendelje meg új carving snowboardját biztonságosan és gyorsan a . Még nem vagy biztos benne, hogy melyik snowboard illik hozzád a legjobban? Tájékoztatunk a különböző carving snowboardok,all-mountain snowboardok, freestyle és freeride snowboardok kínálatáról üzletünkben! Csodáld meg női és férfi snowboard kollekciónkat élőben.