Never Summer snowboardok

Never Summer A Snowboards egy innovatív márka a snowboard iparban. A céget 1991-ben alapították, és azóta jó hírnevet szerzett magának, amikor a kiváló minőségű snowboardok.

A történelem Never Summer snowboardok

A Never Summer Snowboards története 1983-ban kezdődött, amikor Tim Canaday és Tracey Canaday megalapította a snowboard márkát Colorado hegyeiben. A két snowboard őrült hobbiból kezdte el a snowboardok készítését, és soha nem gondolták volna, hogy ez egy sikeres snowboard márkává nőheti ki magát. Never Summer snowboardok kicsiben kezdte, eleinte csak heti néhány snowboardok gyártásával. Hamarosan azonban megnőtt a kereslet ezek iránt a nagyszerű deszkák iránt, és kibővítették a gyártást. 1991-ben a Never Summer snowboardok szabadalmaztatta saját technológiáját. A technológiát "Rocker Camber"-nek nevezték el. Never Summer snowboardok példátlan stabilitást és irányíthatóságot ért el ezzel a technológiával. Ezáltal a snowboardok minden szintre alkalmassá vált, a kezdőktől a profi snowboardosokig.

Az ezt követő években a Never Summer új technikák és anyagok felhasználásával továbbfejlesztette a snowboardok oldalukat. 1994-ben a márka elsőként vezette be a snowboardok acél élekkel ellátott, nagyobb kontrollt biztosító deszkát. 2001-ben egy teljesen új maggal jelentek meg, amelyet "Carbon VXR Laminate" néven ismertek. Ez példátlan merevséget és reakciókészséget adott a Never Summer snowboardok számára.

Nevers summer boards

Mi teszi a Never Summer snowboardok -t egyedivé?

Az elkötelezettség, a minőség és a tartósság az, ami a Never Summer snowboardok -t egyedivé teszi. A márka csak a legjobb anyagokat használja, és elkötelezett a szénlábnyom csökkentése mellett. Például a Never Summer snowboardok gyártásához sok újrahasznosított anyagot és fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fát használnak.

Never Summer snowboardok Rockerrel és Camberrel

A snowboardozás korai éveiben szinte minden snowboardok rocker profillal rendelkezett. Akkoriban a snowboardozás alapvetően a backhill és a backcountry powder ridingra korlátozódott. Akkoriban a snowboardosok még nem voltak szívesen látottak a lejtőkön. Amikor a síterepek elkezdték engedélyezni a snowboardosokat, a snowboardgyártók a rocker profilról áttértek a sílécek építéséhez használt profilra. A Camber lehetővé teszi, hogy nagyobb nyomást gyakorolj a hóra, így nagyobb kontrollt tarthatsz a keményebb felületeken. A 2000-es években sok márka visszatért a piacra a Rocker snowboardok, miután sok deszkás hiányolta a játékos és szörfös érzést. Ez idő tájt a Never Summer snowboardok alapítói megvizsgálták az egyes profilok előnyeit és hátrányait, és úgy döntöttek, hogy kombinálják a két profilt. 2009-ben a Never Summer szabadalmaztatta a Rocker és Camber vagy CRC (camber Rocker Camber) profilokat, és 2010-ben megjelentek a piacon az első Never Summer deszkák ezzel a technológiával. A két profil fúziója a két világ legjobb tulajdonságait hozza, stabilitást és játékosságot biztosít. A Camber rendelkezik a stabilitásoddal nagy sebességnél és a tapadással a kanyarokban. A Rocker a maga részéről lehetővé teszi, hogy lebegjen a porban és szépen és könnyedén jibbenjen a parkban.

Mitől forradalmi a Never Summer deszkák Triple Camber profilja?

Bár ez nem újdonság, és számos márka kombinálja a rocker és a camber profilokat egy snowboardban, a Never Summer snowboardok megváltoztatta e különböző profilok kombinálásának módját. Ezzel a Never Summer megalkotta a valaha volt legsokoldalúbb all-mountain snowboardot.

Never Summer snowboard kopen

Center Camber zóna

Míg a legtöbb márka a camber/rocker kombinációt használja két camber zónával közvetlenül a lábfej alatt, addig a Never Summer snowboardok egy harmadik camber zónát adott hozzá középen. Ezzel a kialakítással az elsődleges éltapadás a deszka közepéről indul, így maximális popot ad, ahogy az erőt a lábadba helyezed. Ez a központi camber zóna csökkenti a rocker forgásirányát is, így a tripla camber snowboard egyenes és kiszámítható lesz, nem pedig ideges.

Láb alatti camber zónák

A láb alatti camber zónák a Never Summer snowboardok oldalon őrületes stabilitást biztosítanak nagy sebességnél. Amikor a súlyodat a lábujj vagy a sarok oldalára helyezed, a camber természetesen belekormányoz a kanyarba. Ha egyszer oldalra teszed a deszkát, akkor az valóban az oldalán is marad, ami magabiztossá tesz.

Két kis rocker zóna

A két kis rocker zóna a camber zónák között pont azt a lökést adja, amire szükséged van ahhoz, hogy a hó tetején maradj. Ezek az extra rocker zónák a Never Summer deszkákat játékosabbá is teszik, mint más, hasonló merevségű és csillapítású modelleket.

Never Summer snowboard vásárlás

Never Summer snowboardot keresel? Akkor a legjobb helyen jársz a Snowboards.hu oldalon! Webshopunkban megtalálod a legjobb Never Summer deszkát. Pontosan tudod, hogy melyik modellt szeretnéd? Akkor rendelje meg kedvenc Never Summer snowboardját online. Szeretnéd élőben is látni ezt a nagyszerű snowboardok deszkát, vagy további információra van szükséged? Akkor ugorj be snowboard üzletünkbe.

Nézd meg teljes kollekciónkat snowboardok

Never Summer snowboard